Siirry navigointiin

Tuotevalikoima

Nutrician ainutlaatuinen, laaja tuotevalikoima on kehitetty ja räätälöity kaikenikäisten potilaiden tarpeisiin kaikissa hoitoympäristöissä. Ne tarjoavat terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisuuden valita tuotteet, jotka on suunniteltu tukemaan juuri tiettyjä ruokavaliohoitoja ja parantamaan potilaiden toipumista.

Nutricia kehittää uutta, valmistaa ja jakelee tuotteitaan hyvin joustavasti pystyäkseen vastaamaan viranomaisten, mielipidejohtajien, asiantuntijoiden ja lääkärien moniin tarpeisiin ja vaatimuksiin ja varmistaakseen potilaiden kannalta parhaan mahdollisen kliinisen hoitotuloksen.

Ravintovalmisteet aikuisille ja iäkkäille

Ravintovalmisteet aikuisille ja iäkkäille

Hauraat ja iäkkäät potilaat menettävät helposti ruokahalunsa ja ovat siksi erityisen alttiita vajaaravitsemukselle. Ilman riittäviä erityisruokavaliovalmisteita he menettävät voimaa ja energiaa, joita tarvitaan onnelliseen, omatoimiseen elämään.

Mene tuotteisiin
Rav.valm. lapsille ja metaboliset sairaudet

Rav.valm. lapsille ja metaboliset sairaudet

Nutricia on johtavia yrityksiä iänmukaisten erityisruokavaliovalmisteiden tuottamisessa kaikkein pienimmille ja haavoittuvaisimmille. Kehitämme yhteistyössä lastenlääkärien ja muiden alan asiantuntijoiden kanssa ratkaisuja lapsille, joilla on vaikeuksia tavallisen ruoan syömisessä tai jotka eivät kasva normaalisti.

Mene tuotteisiin
Letkuravitsemus

Letkuravitsemus

Letkuravitsemus on tehostettua ravitsemushoitoa, jota annetaan nasogastrisen, nasoduodenaalisen tai perkutaanisen letkun kautta. Letkuravintoa käytetään niiden potilaiden ravitsemukseen, jotka eivät pysty syömään riittävästi tavallista ruokaa tai täydennysravintovalmisteita tai eivät pysty syömään tai juomaan turvallisesti [1,2].

Mene tuotteisiin
Tuotetiedot, esitteet, kuvapankki

Tuotetiedot, esitteet, kuvapankki

Täältä voit ladata ja tulostaa tuotetietoja sekä esitteitä.