Siirry navigointiin
Infatrini

Infatrini on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia. Sitä käytetään ravitsemushoitoon imeväisille (syntymästä 9 painokiloon tai 18 kuukauden ikään asti), joiden kasvu on viivästynyt, joilla on lisääntynyt ravinnontarve ja/tai joiden nesteiden saantia pitää rajoittaa. Infatrini voidaan annostella joko letkuravintona tai suun kautta tuttipullosta tai mukista. Infatrini sopii ainoaksi ravinnonlähteeksi.

Valmiste sisältää prebiootteja ja nukleotideja sekä rasvaseoksen, jossa on pitkäketjuisia monityydyttymättömiä rasvahappoja (LCP).

Infatrini on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään ainoastaan lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa.

Käyttöaiheet

Infatrinia käytetään ravitsemushoitoon imeväisille (syntymästä 9 painokiloon tai 18 kuukauden ikään asti), joilla on lisääntynyt ravinnontarve ja/tai joiden nesteiden saantia pitää rajoittaa sairauden vuoksi.

lue lisää

Kuinka Infatrini auttaa ravitsemushoidossa?

Infatrini sisältää runsaasti energiaa, proteiinia ja ravintoaineita. Se sisältää enemmän energiaa (101 kcal / 100 ml), proteiinia (2,6 g / 100 ml) ja mikroravinteita kuin tavalliset äidinmaidonkorvikkeet. Tämä takaa riittävän ravinnonsaannin, kun lapsen ravinnontarve on lisääntynyt tai ravinnonsaanti on rajoitettua. Infatrini sopii ainoaksi ravinnonlähteeksi. Se sisältää prebiootteja ja nukleotideja sekä rasvaseoksen, jossa on pitkäketjuisia monityydyttymättömiä rasvahappoja (LCP).

lue lisää

Tutkimukset

Infatrini on tutkimusten mukaan hyvin siedetty kliininen ravintovalmiste imeväisten kiinniottokasvuun. Infatrini parantaa energian ja ravintoaineiden saantia sekä edistää painon nousua ja lineaarista kasvua. [1-5]

lue lisää

Tuotteet

Infatrini on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Infatrini on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, käyttövalmis ravintovalmiste, joka sisältää runsaasti energiaa. Sitä käytetään ravitsemushoitoon imeväisille (syntymästä 9 painokiloon tai 18 kuukauden ikään asti), joiden kasvu on viivästynyt, joilla on lisääntynyt ravinnontarve ja/tai joiden nesteiden saantia pitää rajoittaa. Infatrini voidaan annostella joko letkuravintona tai suun kautta tuttipullosta tai mukista. Infatrini sopii ainoaksi ravinnonlähteeksi. Se sisältää prebiootteja ja nukleotideja sekä rasvaseoksen, jossa on pitkäketjuisia rasvahappoja (LCP).

lue lisää