Nutrison

Nutrison

Nutrician letkuravintovalmisteet täyttävät potilaiden yksilölliset ravitsemustarpeet. Tuotevalikoima on jaettu kahteen eri osaan:

  1. Nutrison – perusletkuravintovalmisteet
  2. Nutrison Advanced – sairauskohtaiset letkuravintovalmisteet

Nutrison-letkuravintovalmisteet ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja käyttövalmiita. Ne sisältävät makro- ja mikroravintoaineita, joiden määrää on sovellettu erilaisia potilaita ja sairauksia varten.

 

UUTUUS!
Uudet käytännölliset pakkaukset
Tulemme korvaamaan 500ml:n ja 1000ml:n letkuravintopussit ja -pullot täysin uudenlaisilla pakkauksilla vuosien 2018 ja 2019 aikana. Lue lisää aiheesta tästä

nutrison

Nutrison Advanced Protison

Tuotetiedot

Käyttövalmis, runsasproteiininen, ravintokuitua sisältävä letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu kriittisesti sairaille potilaille. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Diason Low Energy

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste, jonka koostumuksessa on huomioitu diabeetikon ravitsemussuositukset. Matalaenergiainen 0,75kcal/l .Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Peptisorb

Tuotetiedot

Käyttövalmis, lyhytketjuisia peptidejä ja MCT rasvoja sisältävä letkuravintovalmiste. Rasvoista 47% on MCT-rasvoina. Vähärasvainen, vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Diason

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste, jonka koostumuksessa on huomioitu diabeetikon ravitsemussuositukset. Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Cubison

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste kroonisten haavojen, erityisesti painehaavojen hoitoon. Sisältää kuitua sekä runsaasti arginiinia, antioksidantteja, seleeniä ja sinkkiä. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Soija Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis soijaproteiinipohjainen letkuravintovalmiste. Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu. Sisältää liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15g/l.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Soija

Tuotetiedot

Käyttövalmis soijaproteiinipohjainen letkuravintovalmiste. Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis runsasproteiininen letkuravintovalmiste. Sisältää liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15g/l. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Protein Plus

Tuotetiedot

Käyttövalmis runsasproteiininen letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste, jossa on sekä liukenevaa että liukenematonta ravintokuitua 15 g/l. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton,halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Energy Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis, runsaasti energiaa sisältävä letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu. Sisältää liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15 g/l.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Energy

Tuotetiedot

Käyttövalmis, runsaasti energiaa sisältävä letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison 1200 Complete Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis ravintokuitua sisältävä All-in-one-liter -tyyppinen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu potilaille, joilla on alentunut energiantarve. Yhdestä pakkauksesta saadaan 1200 kcal ja kakki päivän aikana tarvittavat ravintoaineet. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison

Tuotetiedot

Käyttövalmis kuiduton perusletkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää

Uusi pakkaus - tuttu ainutlaatuinen sisältö

Tulemme korvaamaan 500 ml:n ja 1000 ml:n letkuravintopussit ja -pullot täysin uudenlaisilla pakkauksilla vuosien 2018 ja 2019 aikana. Siirtyminen uuteen pakkaukseen tapahtuu vaiheittain ja tuote kerrallaan alkaen 500 ml:n pakkauksista kesällä 2018 ja jatkuen 1000 ml:n pakkauksilla vuonna 2019.
500 ml:n pakkauksissa tuote- ja tilausnumerot tulevat muuttumaan, sillä niissä myyntiyksikön koko muuttuu kahdeksasta kahteentoista. 1000 ml:n pakkauksissa tilausnumerot ja myyntiyksikön koko pysyvät ennallaan.
Yksittäistuotteen hinta ja korvattavuus pysyy kaikissa tuotteissa täysin ennallaan.
Sama koskee myös lastenn letkuravintovalmisteita (Nutrini).

Uusi pakkaus on käyttäjäystävällisempi, turvallisempi ja ympäristöä vähemmän kuormittava.

Helppo ripustaa
Suuri silmukka helpottaa ripustamista ja mahdollistaa sen yhdellä kädellä.

Läpikuultava, täysin tyhjenevä pakkaus
Selkeät merkinnät pakkauksen kyljessä helpottavat tuotteen määrän ja kulutuksen arviointia.

Selkeä etiketti
Värikoodattu ja selkeä avattava etiketti helpottaa erottamaan eri tuotteet toisistaan.

Ympäristöystävällinen pakkaus
Pakkauksen valmistuksessa on käytetty 85% vähemmän vettä nykyiseen pussiin verrattuna ja sen tuotannossa tulee 21% vähemmän hiilidioksidipäästöjä.
Pakkaus litistyy itsestään kasaan tyhjentyessään ja on helppo hävittää. Täysin kierrätettävä pakkaus.

Helppo avata
Kiinteä “Flip Top -korkki” on helppo avata yhdellä kädellä ja yhdistää ravinnonsiirtolaitteeseen. Pakkaus on ISO-standardien mukainen ja sitä voidaan käyttää sekä suljettuna että avoimena järjestelmänä.

Lue lisää pakkausuudistuksesta.

Avaa tiedote tästä

Lasten letkuravitsemus

Lue lisää lapsille suunnatuista letkuravintovalmisteistamme tästä