Nutrison

Nutrison

Nutrician letkuravintovalmisteet täyttävät potilaiden yksilölliset ravitsemustarpeet. Tuotevalikoima on jaettu kahteen eri osaan:

  1. Nutrison – perusletkuravintovalmisteet
  2. Nutrison Advanced – sairauskohtaiset letkuravintovalmisteet

Nutrison-letkuravintovalmisteet ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja käyttövalmiita. Ne sisältävät makro- ja mikroravintoaineita, joiden määrää on sovellettu erilaisia potilaita ja sairauksia varten.

 

UUTUUS!
Uudet käytännölliset pakkaukset
Letkuravintovalmisteiden pakkausmuutos on nyt käynnissä. Tuotevalikoimamme pysyy ennallaan, mutta 500 ml pakkausten tuote- ja tilausnumerot muuttuvat 2018/2019 aikana. Lue lisää aiheesta tästä

nutrison

Nutrison Protein Intense

Tuotetiedot

Käyttövalmis runsasproteiininen (100 g/l) letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu kriittisesti sairaille potilaille, kuten trauma- ja palovammapotilaille. Sopii hyvin myös ylipainoisille tehohoitopotilaille. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Protison

Tuotetiedot

Käyttövalmis, runsasproteiininen, ravintokuitua sisältävä letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu kriittisesti sairaille potilaille. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Diason Low Energy

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste, jonka koostumuksessa on huomioitu diabeetikon ravitsemussuositukset. Matalaenergiainen 0,75kcal/l .Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Peptisorb

Tuotetiedot

Käyttövalmis, lyhytketjuisia peptidejä ja MCT rasvoja sisältävä letkuravintovalmiste. Rasvoista 47% on MCT-rasvoina. Vähärasvainen, vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Diason

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste, jonka koostumuksessa on huomioitu diabeetikon ravitsemussuositukset. Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu

Lue lisää
nutrison

Nutrison Advanced Cubison

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste kroonisten haavojen, erityisesti painehaavojen hoitoon. Sisältää kuitua sekä runsaasti arginiinia, antioksidantteja, seleeniä ja sinkkiä. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Soija Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis soijaproteiinipohjainen letkuravintovalmiste. Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu. Sisältää liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15g/l.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Soija

Tuotetiedot

Käyttövalmis soijaproteiinipohjainen letkuravintovalmiste. Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis runsasproteiininen letkuravintovalmiste. Sisältää liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15g/l. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Protein Plus

Tuotetiedot

Käyttövalmis runsasproteiininen letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis letkuravintovalmiste, jossa on sekä liukenevaa että liukenematonta ravintokuitua 15 g/l. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton,halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Energy Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis, runsaasti energiaa sisältävä letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu. Sisältää liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua 15 g/l.

Lue lisää
nutrison

Nutrison Energy

Tuotetiedot

Käyttövalmis, runsaasti energiaa sisältävä letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison 1200 Complete Multi Fibre

Tuotetiedot

Käyttövalmis ravintokuitua sisältävä All-in-one-liter -tyyppinen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu potilaille, joilla on alentunut energiantarve. Yhdestä pakkauksesta saadaan 1200 kcal ja kaikki päivän aikana tarvittavat ravintoaineet. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää
nutrison

Nutrison

Tuotetiedot

Käyttövalmis kuiduton perusletkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, sakkaroositon, gluteeniton, halal-sertifioitu.

Lue lisää

Uusi pakkaus - tuttu ainutlaatuinen sisältö

Nutrician letkuravintovalmisteiden 500 ml tuotteiden pakkausmuutos alkoi elokuussa ja on nyt hyvässä vauhdissa. 500 ml tuotteissa tilaus- ja tuotenumerot muuttuvat, sillä niissä myyntiyksikön koko muuttuu kahdeksasta kahteentoista. Ohessa muistutuksena tilaus- ja tuotenumerotiedot 500 ml tuotteille. 1000 ml tuotteiden pakkausmuutoksen aikataulu viestitään myöhemmin ja niiden tilaus- ja tuotenumerot sekä myyntiyksikkö pysyvät ennallaan. Yksittäistuotteen hinta ja korvattavuus pysyy kaikissa tuotteissa täysin ennallaan.

Huom. Jos tilatessanne Tamrosta ette löydä tuotetta, huomioikaa UUSI TILAUSNUMERO ja käyttäkää sitä.

Sama koskee myös lastenn letkuravintovalmisteita (Nutrini).

Uusi pakkaus on käyttäjäystävällisempi, turvallisempi ja ympäristöä vähemmän kuormittava.

Helppo ripustaa
Suuri silmukka helpottaa ripustamista ja mahdollistaa sen yhdellä kädellä.

Läpikuultava, täysin tyhjenevä pakkaus
Selkeät merkinnät pakkauksen kyljessä helpottavat tuotteen määrän ja kulutuksen arviointia.

Selkeä etiketti
Värikoodattu ja selkeä avattava etiketti helpottaa erottamaan eri tuotteet toisistaan.

Ympäristöystävällinen pakkaus
Pakkauksen valmistuksessa on käytetty 85% vähemmän vettä nykyiseen pussiin verrattuna ja sen tuotannossa tulee 21% vähemmän hiilidioksidipäästöjä.
Pakkaus litistyy itsestään kasaan tyhjentyessään ja on helppo hävittää. Täysin kierrätettävä pakkaus.

Helppo avata
Kiinteä “Flip Top -korkki” on helppo avata yhdellä kädellä ja yhdistää ravinnonsiirtolaitteeseen. Pakkaus on ISO-standardien mukainen ja sitä voidaan käyttää sekä suljettuna että avoimena järjestelmänä.

Lue lisää pakkausuudistuksesta.

Avaa tiedote tästä

Lasten letkuravitsemus

Lue lisää lapsille suunnatuista letkuravintovalmisteistamme tästä

Tulosta