Siirry navigointiin

Yleistä tietoa

About Nutricia - Expertise

Nutrician innovaatiot perustuvat uraauurtaviin tutkimuksiin ravitsemuksesta ja sairauksien hallinnasta. Tieteeseen perustuvat tuotteet tuovat selkeää terveydellistä hyötyä potilaille.

Nutrician kliiniset ravintovalmisteet on kehitetty maineikkaassa Centre for Specialised Nutrition -keskuksessamme Alankomaiden Wageningenissä. Nutricialla on myös Englannin Liverpoolissa oma tutkimusyksikkö, joka kehittää erikoistuotteita aineenvaihduntasairauksiin ja pienten lasten allergioihin. Lisäksi meillä on alatutkimusyksiköt Yhdysvalloissa ja Singaporessa.

Tutkimusorganisaatiomme on osa Danonen elintarvikkeiden tutkimus- ja tuotekehitysosastoa. Toimintamme perustuu tieteelliseen ja kuluttajalähtöiseen tutkimukseen ja se jakautuu kahteen yksikköön: lastenruokaan ja kliinisiin ravintovalmisteisiin. Yksiköt kehittävät ravintovalmisteita, jotka takaavat optimaalisen kasvun ja kehityksen vauvoille ja lapsille sekä tarjoavat tutkitusti terveydellistä hyötyä ikääntyneille ja sairaille.

Työtämme tukee vahva maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu lukuisia yhteistyökumppaneita, kuten tutkimuslaitoksia, yliopistoja, yliopistosairaaloita ja teollisuuden tavarantoimittajia. Näin varmistamme laadukkaiden ja ainutlaatuisten innovaatioiden markkinoille tulon nopeallakin aikataululla. Vahvistamme verkostoamme jatkuvasti.

Näemme valtavasti potentiaalia sairauskohtaisessa ravitsemushoidossa. Kliinistä hoitotulosta parannetaan hidastamalla sellaisten tautien kuten diabeteksen, COPD:n, syövän ja Alzheimerin taudin etenemistä.