Siirry navigointiin

Missiomme ja toimintaperiaatteemme

About Nutricia

Nutricia Medicalin missio on olla edelläkävijä sairauksien hallinnassa käytettävien kliinisten ravintovalmisteiden käytössä ja tuotekehityksessä. Näin laajennamme ja täydennämme Danonen missiota "tuoda terveyttä mahdollisimman monelle ruoan kautta". Nutricia Medical on ollut vuodesta 2007 osa kansainvälistä elintarvikealan yritystä Danonea.

Nutricia Medical on kliinisten ravintovalmisteiden uranuurtaja Euroopassa ja laajentaa palveluitaan nopeasti kaikkialla maailmassa. Olemme kehittäneet laajan ja ainutlaatuisen tuotevalikoiman eri potilasryhmille, ja haluamme tarjota sekä ratkaisuja että palveluja aina, kun ravitsemushoito tutkitusti parantaa hoitotulosta.

Yhteistyössä lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten sekä omaishoitajien kanssa haluamme parantaa potilaiden elämänlaatua nopeuttamalla toipumista ja tukemalla omatoimisuutta.

Uraauurtavien tutkimusryhmiemme kehittämät tuotteet ovat pitkään olleet avuksi henkilöille, jotka eivät pysty syömään, jotka kärsivät vajaaravitsemuksesta tai joilla on erityisiä ravitsemustarpeita. Nykyiset täydennysravintovalmisteet voivat myös auttaa sairauden hallinnassa tai joillakin potilailla jopa hidastaa sairauden etenemistä.  Tavoitteenamme on tarjota ravitsemustuotteita, joilla on tutkittuja etuja ja jotka voivat olla osana sairaudenhoitoa.