Siirry navigointiin

Nutricialle töihin

Nutricia Medical Oy työpaikkana


Nutricia Medical –divisioona työllistää 5.000 ihmistä maailmanlaajuisesti ja on osa Danone-konsernia, joka puolestaan työllistää noin 100.000 henkilöä yli 120 maassa. Pohjoismaisella tasolla Nutricia toimii noin 100 työntekijän voimin.


Henkilöstömme koostuu 20 kunnianhimoisesta työntekijästä, joista osa työskentelee toimistollamme Turussa ja osa kentällä ympäri Suomea. Nutricia Medical Oy työllistää ihmisiä myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, IT:n ja henkilöstöhallinnon aloilla. Yhdessä muodostamme tehokkaan tiimin, joka tarjoaa asiakkailleen ja potilaille korkeatasoiset, kliinisesti tutkitut tuotteet ja tehokkaan palvelun. Nutricia Medical on edelläkävijä sairauksien hallinnassa käytettävien kliinisten ravintovalmisteiden käytössä ja tuotekehityksessä.


Menestyksemme ja vankka asemamme markkinajohtajana perustuvat omistautuneisiin ja lahjakkaisiin työntekijöihimme, jotka jakavat yrityksemme arvot ja toimintatavat. Potentiaalisena uutena työntekijänä Sinulla on mahdollisuus olla osa huipputiimiämme ja vaikuttaa niin potilaiden kuin koko yhteiskunnan hyvinvointiin.