Siirry navigointiin

Osaamisalueet

About Nutricia - Nurse

Nutrician kliinisten ravintovalmisteiden asiantuntemus jakaantuu neljään ryhmään:

AIKUISTEN JA IKÄÄNTYNEIDEN RAVITSEMUSHOITO: Nutrician täydennysravintovalmisteet on ensisijassa tarkoitettu hoitamaan ja ennaltaehkäisemään hauraiden ja ikääntyneiden potilaiden vakavaa vajaaravitsemusta. Niihin kuuluvat myös sairauskohtaiset valmisteet, kuten diabeteksen, keuhkoahtaumataudin ja syövän ravitsemushoitoon kohdennetut valmisteet.

LASTEN RAVITSEMUSHOITO: Nutricialla on erityisen laaja valikoima tuotteita lapsille. Ne turvaavat kasvun ja kehityksen, jos lapsella on fyysisiä tai neurologisia rajoitteita. Ne myös tarjoavat turvallisen ja ravitsemuksellisesti täysipainoisen aminohappopohjaisen valmisteen lapsille, joilla on vaikea lehmänmaitoallergia.

LETKURAVITSEMUS: Nutrician kattava valikoima letkuravintovalmisteita ja ravinnonsiirtolaitteistoja palvelee eri-ikäisiä potilaita erilaisissa hoitoympäristöissä. Nutrician letkuravintovalmisteita käytetään teho-, leikkaus- ja vuodeosastoilla, palliatiivisessa hoidossa sekä kotihoidossa.

AINEENVAIHDUNTASAIRAUKSIEN HALLINTA: Synnynnäistä aineenvaihduntasairautta sairastavat voivat viettää normaalia ja aktiivista elämää lapsesta aikuiseksi asti, kunhan sairaus todetaan heti tai mahdollisimman pian syntymän jälkeen ja noudatetaan tiukkaa erityisruokavaliota. Nutrician aineenvaihduntasairauksien hallintaan tarkoitettu tuotevalikoima on suunniteltu täyttämään kunkin potilaan yksilölliset tarpeet harvinaisimmissakin sairauksissa sekä tukemaan heitä erityisruokavalion noudattamisessa.