Siirry navigointiin

Yhteiskuntavastuu

Yrityksemme tarjoaa erikoistuneen ja elintärkeän ravitsemushoidon kaikkein hauraimmille henkilöille.  Meille on tärkeää tuotteidemme turvallisuus, korkea laatu ja niitä käyttävien henkilöiden terveydellinen hyvinvointi.

Osana maailmanlaajuista ja laaja-alaisesti toimivaa Danonea tiedämme, että toiminnallamme voi olla vaikutuksia niin yksittäisille henkilöille kuin yhteisöille kaikkialla maailmassa. Tiedostamme vastuumme tärkeillä osa-alueilla, kuten yrityksen liiketapakäytäntö, ympäristövaikutus, monimuotoisuus, yhteiskuntavastuu ja potilastuki.

Osallistumme Danone Way Ahead koko konsernin kattavaan ohjelmaan, joka edistää kestävää kehitystä ja yhteiskuntavastuuta. Arvioimme suoritustamme vuosittain eri osa-alueilla ja erityisesti niillä alueilla, jotka koskettavat sidosryhmiämme mukaan lukien työntekijämme. Suhtaudumme tähän asiaan vakavasti, koska nämä perusasiat heijastavat niitä tiukkoja standardeja, joita sovellamme niin Nutriciassa kuin Danonen muilla liiketoiminta-alueilla, ne vaikuttavat keskijohdon tulospalkkaukseen koko yrityksessä.