Nutrilon Pepti Syneo

15 October 2019

Nutrilon Peptin saatavuus on muuttunut

Nutrician valmistama Nutrilon Pepti poistuu markkinoilta ja korvaavaksi tuotteeksi tulee Nutrilon Pepti SyneoTM. Nutrilon Pepti SyneollaTM on uusi nimi, Tamron tilausnumero sekä Kela-korvattavuus, joten lääkärin tulee tehdä reseptinvaihto.

Nutrilon Pepti 1 vaihtuu heti. Jos vauva on alle 6 kk ikäinen tarvitaan uusi resepti Nutrilon Pepti SyneoTM 1 -valmisteesta. Jos vauva on 6 kk tarvitaan uusi resepti Nutrilon Pepti 2 tai Nutrilon Pepti SyneoTM 2 -valmisteesta.

Nutrilon Pepti 2, vaihtuu vuoden 2020 alkupuolella, joten toistaiseksi ei ole tarvetta muutoksiin, vastaanotolla voidaan pyytää resepti valmiiksi Nutrilon Pepti SyneoTM 2 -valmisteesta.

Nutrilon Pepti SyneoTM -valmisteita ei suositella keskosille eikä imeväisille, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä.

Tieteellisesti tutkitut ainesosat:
Nutrilon Pepti SyneoTM on kliininen ravintovalmiste lehmänmaitoallergian ruokavaliohoitoon. Se on ainoa valmiste, jossa yhdistyy SYNEOTM ja pitkälle pilkottu proteiinirakenne, kehitetty lehmänmaitoproteiiniallergian ruokavaliohoitoon.

  • GOS/FOS: Galakto- ja frukto-oligosakkaridi -seos
  • Bifidus Breve: bifidobakteeriperheen jäsen, jota on luonnostaan imetettyjen lasten suolistossa

Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Nutrilon Pepti SYNEOTM1 ja 2 -valmisteita on käytettävä hoitavan lääkärin ohjeiden mukaan. Nutrilon Pepti SYNEOTM 1:tä voidaan käyttää syntymästä alkaen, jos äidinmaito ei riitä tai lasta ei imetetä. Nutrilon Pepti SYNEOTM 2:ta voidaan käyttää lapsen ravintona 6 kk:n iästä alkaen kiinteän ruoan ohella tai hoitavan lääkärin ohjeen mukaan, jos äidinmaito ei riitä tai lasta ei imetetä. Vain suun kautta tai syöttöletkulla annettavaksi. Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa tarkoin pakkauksessa olevia valmistus- ja säilytysohjeita. Ei sovellu keskosille eikä imeväisille, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä.

 Jaa artikkeli

Tulosta