Kuluttajille ja läheisille

Tämä sivu on tarkoitettu diagnosoiduille potilaille, kuluttajille, läheisille ja omaishoitajille, jotka ovat saaneet tietoa Nutrician tuotteista terveydenhuollon ammattilaisten kautta. Näiltä sivuilta löydät lisätietoja, vinkkejä ja reseptejä tuotteistamme.

Lasten maitoallergia

Maitoallergia on vauvojen ja pikkulasten yleisin ruoka-aineallergia: Maitoallergiaa esiintyy 2–3 %:lla lapsista, ja se puhkeaa lähes aina ensimmäisen elinvuoden aikana. Maitoallergia.fi sisältää luotettavaa tietoa maitoallergiasta ja käytännön vinkkejä maidottoman ruokavalion toteutukseen. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen hyväksymän sivuston on tuottanut Nutricia Medical Oy.

Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Korvike- ja erityisvalmisteita tulee käyttää terveydenhuoltohenkilöstön yksilöllisten ohjeiden mukaan. Ota aina yhteyttä neuvolaan tai lääkäriin, jos epäilet lapsellasi maitoallergiaa. www.maitoallergia.fi-sivusto ei korvaa terveydenhuollon ammattilaisten yksilöllisiä neuvoja.

Lue lisää maitoallergia.fi

Fyysinen hauraus ja sairauteen liittyvä vajaaravitsemus

Heikko ravitsemustila voi vaikuttaa hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Nutridrink-sivustolta löydät tietoa itsellesi tai läheisellesi niin ravitsemuksesta kuin liikkumisesta sekä tietoa tuotteistamme ja käyttövinkkejä ja reseptejä.

Lue lisää nutridrink.fi

Nutridrink-reseptejä

Ravitsemus- ja liikuntaopas

Nutridrink täydennysravintovalmiste

Varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon

Onko Sinulla tai läheiselläsi varhainen Alzheimerin tauti? Varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon on kehitetty kliininen ravintovalmiste. Täältä löydät runsaasti tietoa niin Alzheimerin taudista kuin ravitsemushoidosta ja Souvenaidista.

Lue lisää Souvenaid.fi

Saatavuus ja myyntitiedot

Ravitsemuksesta tukea, kun lapsi sairastaa

Sairastaessa ruoka ei maistu, vaikka pikkupotilaan energiantarve kasvaa. Kasvun ja kehityksen myötä lapsen energian ja ravintoaineiden tarve on aikuista suurempi. Ravintovarastot ovat lapsilla usein pienet. Sairastaminen lisää energian ja ravintoaineiden tarvetta jopa 10–30 %. Sairastettaessa useamman päivän on lisäenergiaa ja -ravintoaineita hyvä saada, jos ruoka ei maistu.

Lue lisää fortini.fi

Reseptejä ja vinkkejä

Täyttä elämää letkuravitsemuksen kanssa

Letkuravitsemus.fi sivustolta löytyy tietoa enteraalisesta ravitsemuksesta ja tukea sen toteuttamiseen. Sivustolta löytyy myös vinkkejä, henkilökohtaisia tarinoita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin enteraalisesta ravitsemuksesta.

Lue lisää letkuravitsemus.fi

Letkuravitsemus kotona

Usein kysyttyä

Tietoa ja ohjeita Flocare-siirtolaitteista ja -syöttöletkuista sekä Infinity-pumpusta ja sen käytöstä

Sivustolla on tietoa enteraalisesta ravitsemuksesta sekä runsaasti selkeitä ja helposti omaksuttavia opetusmateriaaleja, jotka auttavat tutustumaan tuotteisiimme ja neuvomaan niiden käytössä. Käytettävissä on mm. suomenkielinen interaktiivinen pumppukoulutus.

Huom. Vaihda kieli suomeksi sivun alareunasta.

Lue lisää nutriciaflocare.com

Tutustu Flocare® Infinity™ -pumppuun

Varhaisvaiheen ja kasvavan lapsen ravitsemustarpeisiin

Varhaisella ravitsemuksella on merkitystä lapsen kasvulle ja kehitykselle. Nutricialla on pitkään tutkittu imeväis- ja leikki-ikäisten ravitsemusta. Tavoitteena on ollut tarjota iänmukaisia ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia tuotteita niin ensimmäisen elinvuoden ajalle, kuin siitä eteenkinpäin.

Lue lisää nutrilon.fi

Varhaisvaiheeseen ja kasvavalle lapselle

Nutricia Medical Oy:n laajasta tuoteportfoliosta löytyvät myös Tutteli äidinmaidonkorvikkeet, vieroitusvalmisteet.

Lue lisää tutteli.fi

Leikki-ikäisen ravitsemustarpeisiin

NutriJunior 3 leikki-ikäisen maitojuoma on kehitetty 1-3 vuotiaan lapsen ravitsemukselliset tarpeet huomioiden. Osana monipuolista ja tasapainoista ruokailua sekä terveellisiä elämäntapoja.

Lue lisää nutrijunior.fi