Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Palvelumme terveydenhuollon ammattilaisille

Tämä sivu ja sen sisältö on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille. Näiltä sivuilta löydät lisätietoja tarjoamistamme palveluista terveydenhuollon ammattilaisille.

Nutricia-uutiskirje

Haluatko tietää lisää palveluistamme ja ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? Rekisteröidy sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi.

Tilaa uutiskirje

Nutricia Academia

Tarjoamme lääkäreiden, ravitsemusterapeuttien, sairaanhoitajien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten pitämiä luentoja ja tapahtumia. Nutricia Academia pyrkii lisäämään ravitsemuksen merkityksen tuntemusta. Tarjoamme näyttöön perustuvaa koulutusta, jossa kliininen ravitsemus on osa potilaan hoitoa ja olemme foorumi tieteellisille ja kliinisille verkostoille.

Lue lisää Nutricia Academy -koulutuksistamme tästä

Uutiset ja artikkelit

Nutricia pitää sinut ajan tasalla tuotteisiin ja ravitsemukseen sekä sairauksiin liittyvistä uutisista ja tutkimuksista. Lue lisää tästä

Uudet käyttäjäystävällisemmät letkuravintopakkaukset

Tulemme korvaamaan 500 ml:n ja 1000 ml:n letkuravintopussit ja -pullot täysin uudenlaisilla pakkauksilla vuosien 2018 ja 2019 aikana. Aikuisille Nutrison, lapsille Nutrini.

Lue lisää

LipiDiDiet–tutkimus on julkaistu Lancet Neurologyssa

Lancet Neurology -lehdessä julkaistun LipiDiDiet-tutkimuksen mukaan Souvenaid-ravintovalmisteella on suotuisia vaikutuksia kognitioon ja päivittäiseen toimintakykyyn.

Lue lisää

Uudet syöpäpotilaiden kanssa kehitetyt maut

Nutridrink Compact Protein –sarja on laajentunut kolmella uudella makuvaihtoehdolla: viilentävä marjanmakuinen, neutraali, lämmittävä trooppinen inkivääri.

Lue lisää

Esitteet ja tukimateriaalit

Terveydenhuollon ammattilaisena voit ladata ja käyttää kaikkia esillä olevia esitteitä ja materiaaleja tukemaan päivittäistä työtäsi. Tutustu laajaan esite- ja materiaalivalikoimaamme tästä