Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Nutricia pitää sinut ajantasalla tuotteita, ravitsemusta ja sairauksia käsittelevistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Nutricia Advanced Medical Nutritionista ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

Käytännön vinkkejä terveydenhuollon ammattilaisille

Covid-19 vaatii terveydenhuollon ammattilaisilta todella paljon. Siksi haluammekin tarjota sinulle tietoa ja tukea myös omaan jaksamiseen.

Lue lisää

Apteekkien kotiinkuljetus – turvallinen vaihtoehto riskiryhmille

On tärkeää, että ruokavaliohoitoa pystytään toteuttamaan keskeytyksittä. Katso lista apteekeista, joilla on kotiinkuljetuspalvelu tai drive-in noutopiste.

Lue lisää

Olemme palveluksessanne – myös COVID-19 aikana

Olemme sitoutuneet tuotteidemme toimituksiin, laatuun ja palveluun tavanomaistakin vahvemmin COVID-19 -tilanteen kehittyessä.

Lue lisää

Uusi EU-asetus imeväisten valmisteista

Äidinmaidonkorvikkeiden, vieroitusvalmisteiden ja imeväisten kliinisten ravintovalmisteiden EU-lainsäädäntöä sovelletaan helmikuusta 2020 alkaen. Uudistuksen myötä muutoksia tulee mm. ravintosisältöihin.

Lue lisää

Pullot jatkossa ilman pilliä

Muovipillit poistuvat pulloista vuoden 2020 aikana. Pyrimme tekemään pakkauksistamme 100%:sti kierrätettäviä ja yksi tavoitteistamme on, että jokainen osa pakkauksistamme on uudelleen käytettävä, kierrätettävä tai kompostoitava vuoteen 2025 mennessä.

Lue lisää

Kansainvälinen epilepsiapäivä 10. helmikuuta 2020

Kansainvälisen epilepsiapäivän tavoitteena on lisätä epilepsiatuntemusta sairautena ja lisätä tietoisuutta elämänlaadun parantamisesta.

Lue lisää
Tulosta