Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Nutricia pitää sinut ajantasalla tuotteita, ravitsemusta ja sairauksia käsittelevistä uutisista ja tutkimuksista.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Nutricia Advanced Medical Nutritionista ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Voit halutessasi tarkentaa hakua valitsemalla tuotemerkin ao. valikosta.

Lajittelu:

Maaliskuu on aivokuukausi

Kansainvälistä Aivoviikkoa vietetään tänä vuonna 11-17.3. Jokainen voi pitää huolta ainutkertaisesta pääomastaan ja samalla pienentää muistisairausriskiään.

Lue lisää

Flunssa- ja vatsatautikauden tuotteet

Nutrician tuoteratkaisut flunssa- ja vatsatautikauteen - lapsille Fortini, aikuisille Nutridrink.

Lue lisää

Harvinaisten sairauksien päivä 2019

Kansainvälistä harvinaisten sairauksien päivää vietetään vuosittain 28. helmikuuta. Lue lisää synnynnäisistä aineenvaihduntahäiriöistä ja ravitsemuksen merkityksestä.

Lue lisää

Terveisiä Lastenlääkäripäiviltä

Me Nutricialla haluamme tukea lapsen nykyistä ja tulevaa terveyttä. Tervetuloa vierailemaan pistelleemme ja keskustelemaan lisää edustajiemme kanssa.

Lue lisää

Kansainvälinen Epilepsiapäivä 11 helmikuuta

Kansainvälisellä epilepsiapäivällä pyritään lisäämään epilepsian tietoisuutta ja tunnettuutta - epilepsiaa sairastaa noin 50 miljoonaa ihmistä maailmassa.

Lue lisää

Uusi ruokavalio-ohje suolen tyhjennykseen

Uusi päivitetty ruokavalio-ohje suolen tyhjennykseen. Paksusuolen tyhjennykseen soveltuvaksi tuotteeksi suosittelemme Nutridrink -täydennysravintovalmistetta. 

Lue lisää
Tulosta