Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Nutricia Academia

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota luentoja alan johtavilta asiantuntijoilta, jotka esittelevät uusimpia tutkimustuloksia ja jakavat tietämystämme Nutrician tutkimustyöstä terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuissa tapahtumissa.

Nutricia Academia -koulutustilaisuudet

Tarjoamme lääkäreiden, ravitsemusterapeuttien, sairaanhoitajien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten pitämiä luentoja sekä erilaisia terveydenhuollon tapahtumia. Nutricia Academia pyrkii lisäämään ravitsemuksen merkityksen tuntemusta ja tarjoamaan näyttöön perustuvaa koulutusta, joissa kliininen ravitsemus on osa potilaan hoitoa. Toimimme myös foorumina tieteellisille ja kliinisille verkostoille.

Nutricia Academia -tapahtumamme ovat osallistujille maksuttomia.

 

Nutricia Academia -henkilöstö

Järjestämme säännöllisesti terveydenhuollon henkilöstölle koulutustilaisuuksia yhteistyössä mm. ulkopuolisten luennoitsijoiden kanssa. Haluamme olla osaltamme mahdollistamassa asiantuntijoiden keskusteluja ajankohtaisista aiheista.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat saada lisätietoja Nutricia Academia -tapahtumistamme, voit olla meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää.

Carina Kronberg-Kippilä

Medical Affairs Manager, Aikuiset ja lapset

carina.kronberg-kippila@nutricia.com+358 50 394 6706

Nutricia Congresses - terveydenhuollon ammattilaisille

Nyt voit osallistua tieteellisiin luentoihin, kun sinulla on aikaa; matkapuhelimellasi, tabletti-laitteellasi tai tietokoneellasi.

Me Nutricialla uskomme ravitsemuksen olevan erittäin tärkeä ja monissa tilanteissa keskeinen osa potilaiden ruokavaliohoitoa. Nutrician innovaatiot perustuvat uraauurtaviin tutkimuksiin ravitsemuksen roolista sairauksien synnyssä ja hoidossa. Tieteelliseen näyttöön pohjautuvat tuotteemme tukevat potilaan ravitsemusta.

Nutricia Congresses -sivustolla voit seurata tieteellisiä luentoja eri aihepiireistä, kuten:

  • sairauteen liittyvä vajaaravitsemus
  • lasten kliininen ravitsemus
  • syöpä
  • epilepsia
  • ruoka-allergiat