Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Nutricia Academia

Nutricia Academia -koulutustilaisuudet

Tarjoamme ravitsemuskoulutusta lääkäreille, ravitsemusterapeuteille, sairaanhoitajille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. Järjestämämme koulutukset voivat olla osa omia Nutricia Academia -tilaisuuksiamme, yhteistyötä ulkopuolisten luennoitsijoiden kanssa, erillisiä koulutustilaisuuksia tai maailmanlaajuisia webinaareja.

Nutricia Academia pyrkii lisäämään ravitsemuksen merkityksen tuntemusta ja tarjoamaan näyttöön perustuvaa koulutusta, joissa kliininen ravitsemus on osa potilaan hoitoa. Tapahtumamme ovat osallistujille maksuttomia. Tarjoamme tutkimukseen pohjautuvaa koulutusta ja toimimme myös foorumina tieteellisille ja kliinisille verkostoille.

Nutricia Academia -tapahtumamme ovat osallistujille maksuttomia.

 

Nutricia Academia logo

Allergia-academia neuvoloille

Osana Nutricia Academian koulutusta tarjoamme neuvoloiden tarpeisiin räätälöityjä allergiakoulutustilaisuuksia. Tilaisuuksissa keskitytään äidinmaitoon pohjautuvaan tutkimukseen, äidinmaidon koostumukseen sekä lehmänmaitoallergian oireiden tunnistamiseen, diagnosointiin ja ruokavaliohoitoon. Päästäksemme mahdollisimman lähelle kliinistä käytäntöä kutsumme tarvittaessa tilaisuuksiin ulkopuolisia puhujia, kuten ravitsemusterapeutteja ja lääkäreitä, vahvistamaan koulutuksen agendaa.

Mahdollisia koulutusmuotoja:

  • Aamiaisseminaari
  • Lounaskokous
  • Myöhäinen iltapäiväkokous
  • Tapaaminen yhdessä toisten asiantuntijoiden kanssa
  • Koko päivän tapahtuma asiantuntijoiden kanssa case-tapauksia läpikäyden

Tulevat tapahtumat

SLAY ry koulutustilaisuus ja vuosikokous 23.-24.4.2020

SLAY ry koulutustilaisuus ja vuosikokous 23.-24.4.2020

Tervetuloa tapaamaan meitä SLAY:n koulutuspäivillä ja kuulemaan uusimmat tuote- ja tutkimustuloksemme.

Lue lisää
ESPGHAN-kongressi 3.-6.6.2020 Kööpenhamina

ESPGHAN-kongressi 3.-6.6.2020 Kööpenhamina

Tapaa kollegoja, päivitä tietojasi ja tutustu Nutrician uutuuksiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat saada lisätietoja Nutricia Academia -tapahtumistamme, voit olla meihin yhteydessä. Suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva koulutus.

Carina Kronberg-Kippilä

Medical Affairs Manager, Aikuiset ja lapset

carina.kronberg-kippila@nutricia.com+358 50 394 6706

Päivi Helle

Customer Care, Specialized Nutritional Advisor

paivi.helle@nutricia.com+358 40 355 6017

Nutrician tiedeviestinnästä vastaavana toivon voivani olla avuksi, jotta voimme yhdessä tukea mahdollisimman hyvän ravitsemuksen toteutumista eri asiakasryhmillemme.

Nutricia Congresses - terveydenhuollon ammattilaisille

Nyt voit osallistua tieteellisiin luentoihin, kun sinulla on aikaa; matkapuhelimellasi, tabletti-laitteellasi tai tietokoneellasi.

Me Nutricialla uskomme ravitsemuksen olevan erittäin tärkeä ja monissa tilanteissa keskeinen osa potilaiden ruokavaliohoitoa. Nutrician innovaatiot perustuvat uraauurtaviin tutkimuksiin ravitsemuksen roolista sairauksien synnyssä ja hoidossa. Tieteelliseen näyttöön pohjautuvat tuotteemme tukevat potilaan ravitsemusta.

Nutricia Congresses -sivustolla voit seurata tieteellisiä luentoja eri aihepiireistä, kuten:

  • sairauteen liittyvä vajaaravitsemus
  • lasten kliininen ravitsemus
  • syöpä
  • epilepsia
  • ruoka-allergiat