Seuraava sivusto ja sen tiedot on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet terveydenhuollon ammattilainen. Jos olet potilas, omainen tai läheinen, valitsemalla "kuluttaja" pääset suoraan kuluttajille suunnatuille sivuillemme tai takaisin aloitusivullemme. Jos haluat vaihtaa valintasi tulevaisuudessa, sinun on poistettava tallennetut evästeet selaimeltasi.

Uutiset ja artikkelit

Yli sadan vuoden kliinisen ravitsemuksen tutkimus- ja kehitystyön asiantuntemuksella, Nutricia pitää sinut ajantasalla tuotteita, ravitsemusta ja sairauksia käsittelevistä uutisista ja tutkimuksista. Nutrician innovaatiot perustuvat uraauurtaviin tutkimuksiin ravitsemuksen merkityksestä sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa. Tieteelliseen näyttöön pohjautuvat tuotteet tukevat osaltaan potilaan terveyttä.

Tämä sivu sisältää tietoa ainoastaan Nutricia Advanced Medical Nutritionista ja tuotteista, jotka liittyvät liiketoimintaamme. Uutisemme ja artikkelimme on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhtiön taloutta koskevissa asioissa, pyydämme vierailemaan emoyhtiömme Danonen kotisivuilla www.danone.com

Lajittelu:

Kansainvälinen Epilepsiapäivä 11 helmikuuta

Kansainvälisellä epilepsiapäivällä pyritään lisäämään epilepsian tietoisuutta ja tunnettuutta - epilepsiaa sairastaa noin 50 miljoonaa ihmistä maailmassa.

Lue lisää

Uusi ruokavalio-ohje suolen tyhjennykseen

Uusi päivitetty ruokavalio-ohje suolen tyhjennykseen. Paksusuolen tyhjennykseen soveltuvaksi tuotteeksi suosittelemme Nutridrink -täydennysravintovalmistetta. 

Lue lisää

Flocare Infinity -syöttöpumput

Flocare Infinity -ravinnonsiirtolaitteiden tilaukset, huollot ja palautukset hoitaa yhteistyökumppanimme Nordic Service Group.

Lue lisää

Uutiskirje terveydenhuollon ammattilaisille

Haluatko tietää lisää palveluistamme ja ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa sähköinen terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme.

Lue lisää

Uudet tilaus- ja tuotenumerot 

Letkuravintovalmisteiden pakkausmuutos on nyt käynnissä. Tuotevalikoimamme pysyy ennallaan, mutta 500 ml pakkausten tuote- ja tilausnumerot muuttuvat 2018/2019 aikana. Aikuisille Nutrison, lapsille Nutrini.

Lue lisää

Uudet syöpäpotilaiden kanssa kehitetyt maut

Nutridrink Compact Protein –sarja on laajentunut kolmella uudella makuvaihtoehdolla: viilentävä marjanmakuinen, neutraali, lämmittävä trooppinen inkivääri.

Lue lisää