Infatrini

Infatrini

Infatrini on 0–18 kk ikäisille (tai < 9 kg) tarkoitettu maitopohjainen letkuravintovalmiste, sopii hyvin myös juomaksi. Käytetään lääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot

Infatrini on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu vauvoille syntymästä alkaen sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ja kiinniottokasvun ruokavaliohoitoon. Infatrini on ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Hera- ja kaseiinipohjainen, sisältää rintamaidon tapaan vauvan kasvulle ja kehitykselle tärkeitä pitkäketjuisia rasvahappoja (LCP), prebiootteja ja nukleotideja. Proteiineista yli 60 % on korkea-arvoista heraproteiinia, joka edistää mahalaukun tyhjenemistä ja parantaa siedettävyyttä. Infatriniä voidaan käyttää letkuravintovalmisteena tai juotavana täydennysravintovalmisteena.

Infatrini

Ominaisuudet

0–18 kk ikäisille (tai < 9 kg) tarkoitettu maitopohjainen letkuravintovalmiste, sopii hyvin myös juomaksi. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Gluteeniton.

Indikaatiot

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu vauvoille syntymästä alkaen sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ja kiinniottokasvun ruokavaliohoitoon.

Käyttö

Letkuravintona tai juomana syntymästä alkaen 18 kk ikään tai 9 painokiloon saakka. Molemmat pakkaukset on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen, mikä vähentää kontaminaatioriskiä. Pullopakkausta voidaan käyttää myös tuttipullona, kun siihen lisätään tuttiosa.

Huomioitavaa

Käytettävä lääkärin valvonnassa.

Annostus

Lapsen iän ja yksilöllisen ravinnontarpeen mukaan. Valmiste sisältää energiaa 1 kcal/ml ja proteiinia 2,6 g/100 ml.

Säilytys

Pullopakkaus: Avaamattomana huoneenlämmössä; avattuna ja korkki suljettuna enintään 12 t jääkaapissa. Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä huoneenlämmössä enintään 4 t. Lämmitetyn tuotteen maksimikäyttöaika on 4 t. Tuttipullosta annosteltuna tuote tulee käyttää tunnin sisällä. Käyttämätön valmiste tulee heittää pois. Pussipakkaus: Avaamattomana huoneenlämmössä; avattuna ja ravinnonsiirtolaitteesta irrotettuna 24 t jääkaapissa. Aseptisesti käsiteltynä valmiste säilyy avattuna ja ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä huoneenlämmössä korkeintaan 24 h, muuten korkeintaan 8 h. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen

Korvattavuus

Alempi erityiskorvausryhmä. Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503) ja päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504). Peruskorvattava. Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Tilaustiedot

Myynti: Apteekit Jakelu: Tamro Oyj

Infatrini pullo 125ml
Tuotenumero 2486769

Infatrini pullo 500ml
Tuotenumero 2029882, pakkaus uudistuu syksy 2018 – kevät 2019 välisenä aikana. Uusi tuotenumero 2143386

Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti