• Syöpä
  • Illallinen
  • Lounas

Kermainen rakuunakana riisillä

Kermainen rakuunakana riisillä on maistuva arkiruoka. Kun haluat varmistaa annoksen ravitsevuuden ja proteiinipitoisuuden, lisää kastikkeeseen pullollinen vaniljanmakuista Nutridrink Protein -ravintojuomaa.

Valmistusaika:
40min

Annokset:
2

Arvostele tämä resepti
0 arvostelua
Jaa resepti

Ainesosat:

Riisiä 2 annosta

Kananrintafilettä 1-2

voita tai juoksevaa margariinia 1 rkl

Dijonsinappia 1 ½ rkl

Kuohukermaa 1 dl

Lihalientä 1 rkl

Soijaa 1 rkl

Sambal oelek –kastiketta ½ rkl

Rakuunaa 1 tl

vaniljanmakuista Nutridrink Protein –ravintojuomaa 1 pullo

vaalea Maizena –jauhoa 1 rkl

Suolaa 

mustapippuria

silputtua persiljaa

 

Valmistus:

  1. Valmista riisi ohjeen mukaan.
  2. Pilko kananrintafileet pieniksi paloiksi tai suikaleiksi ja paista kana voissa tai margariinissa paistinpannulla.
  3. Lisää suola ja mustapippuri. Sekoita joukkoon dijonsinappi ja paista vielä muutama minuutti.
  4. Kaada kuohukerma, lihaliemi, soija ja Sambal oelek -kastike paistinpannulle sekä lisää rakuuna. Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
  5. Sekoita sitten joukkoon Nutridrink Protein -ravintojuoma sekä maizena-jauhot ja hauduta miedolla lämmöllä vielä kaksi minuuttia kunnes seos sakenee.
  6. Tarjoile riisin ja salaatin kera.