Tietoa meistä

Tarinamme alkoi jo vuonna 1896, kun perustajamme aloittivat työnsä äitien ja vauvojen tukemiseksi. Siitä asti tuoteinnovaatiomme ja ratkaisumme ovat auttaneet miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Samassa hengessä olemme yhä tänään sitoutuneet kehittämään ravitsemusratkaisuja ihmisen elinkaaren varrelle.


Osaamisalueemme

Olemme kehittäneet laajan ja ainutlaatuisen tuotevalikoiman eri potilasryhmille ja erilaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoimassamme on luotettavia vaihtoehtoja syntymästä aina elämän ehtoopuolelle asti. Yksilöllisten tarpeiden huomioiminen mahdollistaa sen, että voimme tukea ratkaisuillamme ihmisiä myös läpi vaikeiden ja haastavien ajanjaksojen. 

Pyrimme aina kehittymään ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Uskomme, että vain näin voimme vaikuttaa.  

Yrityksen omistus ja hallinto

Pohjoismaissa toimivat Danonen yritykset ovat Danone SA:n tytäryhtiötä. Lue lisää Danonesta ja yrityksen hallituksesta kansainväliseltä sivultamme.

www.danone.com

Nutricia 125 vuotta

2021 on Nutricialle juhlavuosi, sillä yritys täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Jo 125 vuoden ajan Nutricia on pyrkinyt vaikuttamaan positiivisesti ihmisten elämään ympäri maailman. Nutricia on tukenut terveydenhuollon ammattilaisia tieteeseen pohjautuvalla osaamisellaan maailman suurimpien terveyshaasteiden ratkaisemisessa jo vuosikymmenten ajan.

Lue lisää

Historia

Jo vuodesta 1896 asti Nutricia on ollut edelläkävijä ravitsemuksen tutkimus- ja asiantuntijatyössä. Lue lisää 125-vuotisesta historiastamme ravitsemuksen saralla.

Lue lisää

Ympäristö

Meillä Nutricialla ja emoyhtiöllämme Danonella ympäristöasiat ovat liiketoimintamme ytimessä. Uskomme vahvasti, että kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut elintarvikkeet auttavat suojelemaan planeettaamme.

Lue lisää