Souvenaid

Kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon.

Souvenaid sisältää ruokavaliossa luontaisesti esiintyviä ravintoaineita, joita on todettu olevan vähemmän Alzheimerin tautia sairastavien elimistössä kuin samanikäisillä terveillä henkilöillä.

Souvenaidin patentoitu ravintoaineyhdistelmä sisältää uridiinimonofosfaattia, koliinia, fosfolipidejä ja monia vitamiineja ja kivennäisaineita. Se on ainutlaatuinen ravintoaineyhdistelmä, joka on suunniteltu täyttämään varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemukselliset erityistarpeet.

Souvenaid ainesosat ja fortasyn connect yhdistelmä

Muistin heikkeneminen ja Alzheimerin tauti

Alzheimerin taudin ensimmäinen oire on yleensä päivittäisten tapahtumien unohtuminen. Tyypillisesti viime aikojen tapahtumat unohtuvat, mutta vuosien takaiset tapahtumat saatetaan muistaa hyvinkin tarkasti. Alzheimerin taudin varhaisessa vaiheessa on kuitenkin tyypillistä, että nimenomaan lyhytkestoinen muisti heikkenee. Vanhojen asioiden säilyminen muistissa viivyttää usein muistihäiriön huomaamista, muutokset voivat olla melko huomaamattomia, ja niitä pidetään usein ikääntymisen aiheuttamina.

Lue lisää Alzheimerin taudista tästä

Alzheimerin tauti diagnosointi ja hoito souvenaid osaksi ruokavaliohoitoa

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä Souvenaid on ja mihin sitä käytetään?

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon.

Voiko Souvenaidia käyttää yhdessä lääkkeiden kanssa?

Souvenaidin turvallisuutta on selvitetty myös henkilöillä, joilla on ollut monilääkityksiä. Haittavaikutuksia ei ole havaittu. Mikäli käytät lääkkeitä, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin tai apteekin henkilökunnan kanssa.

Miten Souvenaidia säilytetään?

Avattu pullo säilytetään suljettuna jääkaapissa ja se on käytettävä 24 tunnin sisällä.
On suositeltavaa juoda koko pullollinen kerralla, jotta päivittäinen annos toteutuu.

Mitä maku-ja kokovaihtoehtoja on saatavilla?

Souvenaidia on saatavana kahvin, mansikan ja vaniljan makuisena. Yksi pullo
sisältää 125 ml.

Diagnosointi ja lisätiedot

Jos epäilet itselläsi tai läheiselläsi varhaista Alzheimerin tautia, keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa Alzheimerin taudin ruokavaliohoidosta.

Miten Souvenaidia käytetään?

Souvenaid on valmista juotavaksi. Juoma maistuu parhaalta jääkaappikylmänä. Souvenaidia ei pidä lämmittää, pakastaa tai sekoittaa muihin juomiin.

Mikä on päivittäinen Souvenaid -annostus?

Yksi pullollinen Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin tehon varmistamiseksi. Ravintoaineiden imeytyminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä.

Mistä Souvenaidia ostetaan?

Souvenaid on saatavilla apteekeista.

On tärkeää, että ruokavaliohoito jatkuu keskeytyksettä. Koronatilanteen vuoksi, olemme keränneet listan apteekeista, joilla on kotiinkuljetuspalvelu tai drive-in noutopiste. Katso oman alueesi apteekkilistaus tästä

Mitä Souvenaid sisältää?

Souvenaid on gluteeniton, vähälaktoosinen ja sisältää ainoastaan luonnollisia väriaineita. Ei saa kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin. Ei sovellu kala-, soija- tai maitoproteiiniallergisille.

Katso Souvenaid-ravintosisältö kokonaisuudessaan tästä

Ajankohtaisia uutisia

Lue Helsingin Sanomien Neurologiset Sairaudet –liitteen artikkeli
“Kliininen ravintovalmiste voi hidastaa Alzheimerin taudin etenemistä. (Tuottanut Mediaplanet, julkaistu 17.3.2019)”

Lue artikkeli tästä

Kotiinkuljetuspalvelu on hyvä vaihtoehto muistisairaille Souvenaid käyttäjille
On tärkeää, että ruokavaliohoito jatkuu keskeytyksettä. Koronatilanteen vuoksi, olemme keränneet listan apteekeista, joilla on kotiinkuljetuspalvelu tai drive-in noutopiste.

Katso oman alueesi apteekkilistaus tästä

Souvenaid ja Alzheimerin taudin hoito