Ensimmäinen kasvipohjainen täydennysravintovalmisteemme

​​Kasvipohjaisten tuotteiden käyttö on kasvussa. Tuomme markkinoille ENSIMMÄISEN täysin kasvipohjaisen tuotteemme. *​

Kun kiinnostus kasvipohjaista ​​ruokavalioita kohtaan kasvaa, alkavat myös täydennysravintoa tarvitsevat potilaat etsiä kasvipohjaista vaihtoehtoa. Jos olet yksi heistä, enää ei tarvitse etsiä. *

Mitä Nutridrink PlantBased sisältää?

Nutridrink PlantBased on runsasenergiainen (300 kcal) ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen, kasvipohjainen täydennysravintovalmiste. Se on tarkoitettu sairauteen liittyvään vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon potilaille, jotka noudattavat kasvisruokavaliota. Sopii myös maitoproteiiniallergisille. Sisältää runsaasti energiaa, proteiinia sekä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Sisältää 12 g proteiinia (herneproteiini- ja  soijaproteiini-isolaatti 70%/30%). D3 vitamiini on levästä peräisin.

Nutridrink PlantBased on ravitsemuksellisesti täysipainoinen – voidaan käyttää ruoan ohessa (1-3 pulloa) tai ainoana ravinnonlähteenä (5-7 pulloa päivässä).

Runsasenergiainen 300 kcal

Kasviproteiinia 12 g

Sopii ainoaksi ravinnoksi

Vegaaninen, maidoton, laktoositon, gluteeniton

Onko se täysin VEGAANINEN?

Kyllä. Nutridrink Plant Based on vegaaninen, täysin kasvipohjainen ja maidoton, tarkoittaen myös, että se on laktoositon.

​Tuotetta on turvallista käyttää, jos sinulla on maitoallergia tai jos sinulla on uskonnollisia, ympäristöön tai eläinten hyvinvointiin liittyviä syitä noudattaa kasvisruokavaliota.

Käyttövinkkejä

Lisää smoothieen

Jäädytä ja käytä jäätelön tapaan

Lisää kahviin tai kaakaoon

Parasta viileänä tarjoiltuna

Saatavana apteekista

*Nutridrink PlantBased on täysipainoinen kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Saatavana apteekeista

Mistä ostaa