GA1 Anamix Infant

GA1 Anamix Infant on aminohappopohjainen jauhemainen imeväisen erityisvalmiste glutaarivirtsahappoisuuden (tyyppi 1) ruokavaliohoitoon. Valmiste ei sisällä lysiiniä ja tryptofaanipitoisuus on alhainen. Soveltuu käytettäväksi syntymästä lähtien 1-ikävuoteen saakka.

Sisältää välttämättömiä ja ei välttämättömiä aminohappoja, hiilihydraattia, rasvaa, kuituja, vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Lisätty pitkäketjuisen rasvahapon lähteitä (LCP), arakinoidihappoa (ARA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) rintamaitoa vastaavilla tasoilla. Lisäksi GA1 Anamix Infant sisältää ainutlaatuisen galakto- ja frukto-oligosakkaroosi prebioottiseoksen (GOS/FOS).

GA1 Anamix Infant per 100 ml sisältää laimennuksella 15 g/100 ml:

 • 70 kcal
 • 3,5 g rasvaa auringonkukkaöljystä, kookosöljystä, rapsiöljystä ja Crypthecodinium cohnii- ja Mortierella alpina -öljyistä, joissa on runsaasti ARA:a ja DHA: ta (44 E%)
 • 7,5 g hiilihydraattia glukoosisiirapista (43 E%)
 • 0,56 g ravintokuitua galakto-oligosakkarideista (GOS) ja frukto-oligosakkarideista (FOS) (2 E%)
 • 2,0 g proteiiniekvivalentteja (11 E%)

Käytettävä lääkärin valvonnassa vain glutaarivirtsahappoisuuden (tyyppi 1) ruokavaliohoitoon. 


 • Glukoosisiirappi, kasviöljyjä (oleiinihappopitoinen auringonkukka-, kookos-, rapsi- ja auringonkukkaöljy), galakto-oligosakkaridit (lehmänmaidosta), L-leusiini, L-glutamiinihappo, L-proliini, L-arginiini, L-valiini, L-isoleusiini, glysiini, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), L-asparagiinihappo, kalsiumfosfaatti, L-treoniini, L-tyrosiini, L-fenyylialaniini, L-seriini, L-histidiini, L-alaniini, kaliumsitraatti, frukto-oligosakkaridit, kaliumkloridi, L-kystiini, koliinibitartraatti, magnesiumasetaatti, kalsiumglyserofosfaatti, natriumvetyfosfaatti, L-metioniini, Crypthecodinium Cohnii -öljy, Mortierella alpina -öljy, natriumkloridi, L-glutamiini, inositoli, L-tryptofaani, L-askobiinihappo, hapettumisenestoaineet (aurigonkukkalesitiini, askorbyylipalmitaatti), tauriini, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, DL-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, nikotiiniamidi, kuparisulfaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, retinyykliasetaatti, kaliumjodidi, mangaanisulfaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, fytomenadioni,
  natriumseleniitti, natriummolybdaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

 • Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Annostus määrittyy potilaan iän, painon ja sairaustilan pohjalta.

 • Tuotetta on täydennettävä luonnollisella proteiinilla, kuten esimerkiksi rintamaidolla tai sopivalla äidinmaidonkorvikkeella hoitavan lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti, lysiinia ja tryptofaania sisältävien proteiininlähteiden korvaamiseksi. Ei parenteraaliseen käyttöön ja ei sovellu ainoaksi ravinnoksi.

 • Käytä aina pakkauksen mukana toimitettua mittalusikkaa oikean annoksen saamiseksi. Lisää jokaista mittauslusikkaa kohden (5 g) 30 ml vettä suositellun laimennuksen saavuttamiseksi (15 % paino/kokonaismäärä).

  Aluksi pienempi sekoitussuhde saattaa olla tarpeen hyvän toleranssin varmistamiseksi. Jauhe ei ole steriili, joten se on valmistettava välittömästi ennen ruokintaa. Seosta ei saa kuumentaa yli 15 minuuttia, eikä sitä saa keittää tai lämmittää mikroaaltouunissa. Seos, jota ei syödä tunnin kuluttua valmistamisesta, on heitettävä pois.

  1. Pese kädet hyvin ja puhdista työskentelyalue. Steriloi pullot ja tutit.
  2. Keitä tuoretta vettä 5 minuutin ajan tai kunnes vedenkeitin sammuu (älä koskaan käytä lämmintä vesijohtovettä). Yli vuoden ikäisille lapsille vettä ei ole tarpeen kiehauttaa, jos veden laatu on hyvä. Jauhe liukenee parhaiten kuumaan veteen.
  3. Jäähdytä vettä vähintään 30 minuutin ajan, kunnes se tuntuu sopivalta ranteen sisäpuolelle mitattuna. Kaada haluttu määrä vettä steriloituun tuttipulloon/astiaan.
  4. Lisää veteen suositeltu mittalusikkamäärä jauhetta.
  5. Ravista tai sekoita vispilällä, kunnes jauhe on liuennut.
  6. Tarkista seoksen oikea lämpötila tiputtamalla muutama tippa ranteen sisäpuolelle. Vesi tai muut laimennetut juomat tulisi nauttia samanaikaisesti.
 • Liuos on käytettävä tunnin kuluessa valmistuksesta, liuosta ei saa lämmittää uudelleen. Pakkaus säilytetään kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus käytettävä 2 viikon kuluessa. Sulje aina kansi käytön jälkeen. Pakattu suojakaasuun.

 • Valmistaja: SHS International Ltd, UK.

 • Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503).