HCU Anamix Infant

HCU Anamix Infant on aminohappopohjainen jauhemainen imeväisen erityisvalmiste homokystinurian (HCU)/ CBS-puutoksen tai hypermetioninemian ruokavaliohoitoon. Soveltuu käytettäväksi syntymästä lähtien 1-ikävuoteen saakka.

Sisältää välttämättömiä ja ei välttämättömiä aminohappoja, hiilihydraattia, rasvaa, kuituja, vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Lisätty pitkäketjuisen rasvahapon lähteitä (LCP), arakinoidihappoa (ARA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) rintamaitoa vastaavilla tasoilla. Lisäksi HCU Anamix Infant sisältää ainutlaatuisen galakto- ja frukto-oligosakkaroosi prebioottiseoksen (GOS/FOS).

HCU Anamix Infant per 100 ml sisältää laimennuksella 15 g/100 ml:

 • 70 kcal
 • 3,5 g rasvaa auringonkukkaöljystä, kookosöljystä, rapsiöljystä ja Crypthecodinium cohnii- ja
  Mortierella alpina -öljyistä, joissa on runsaasti ARA:a ja DHA: ta (44 E%)
 • 7,5 g hiilihydraattia glukoosisiirapista (43 E%)
 • 0,56 g ravintokuitua galakto-oligosakkarideista (GOS) ja fruktooligosakkarideista (FOS) (2 E%)
 • 2,0 g proteiiniekvivalentteja (11 E%)

Käytettävä lääkärin valvonnassa vain homokystinurian (HCU)/ CBS-puutoksen tai hypermetioninemian ruokavaliohoitoon.


 • Glukoosisiirappi, kasviöljyjä (oleiinihappopitoinen auringonkukka-, kookos-, rapsi- ja auringonkukkaöljy), galakto-oligosakkarideja (lehmänmaidosta), L-lysiini-L-glutamaatti, L-leusiini, L-proliini, L-arginiini, L-valiini, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), L-isoleusiini, glysiini, kalsiumfosfaatti, L-asparagiinihappo, L-treoniini, L-seriini, L-fenyylialaniini, kaliumsitraatti, L-alaniini, L-histidiini, frukto-oligosakkarideja, kalsiumkloridi, koliinibitartraatti, L-kystiini, magnesiumasetaatti, kalsiumglyserofosfaatti, L-tryptofaani, natriumvetyfosfaatti, Cryphtecodinium Cohnii -öljy, Mortierella alpina -öljy, natriumkloridi, L-glutamiini, inositoli, L-glutamiinihappo, L-askorbiinihappo, hapettumisenestoaineet (auringonkukkalesitiini, askorbyylipalmitaatti), tauriini, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, DL-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, nikotiiniamidi, kuparisulfaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, kaliumjodidi, mangaanisulfaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, fytomenadioni, natriumseleniitti, natriummolybdaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini

 • Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Annostus määrittyy potilaan iän, painon ja sairaustilan pohjalta.

 • Tuotetta on täydennettävä luonnollisella proteiinilla, kuten esimerkiksi rintamaidolla tai sopivalla äidinmaidonkorvikkeella hoitavan lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti, metioniinia sisältävien proteiininlähteiden korvaamiseksi. Ei parenteraaliseen käyttöön. Ei sovellu ainoaksi ravinnoksi

 • Käytä aina pakkauksen mukana olevaa mittalusikkaa oikean annoksen saamiseksi. Lisää jokaista mittauslusikkaa kohden (5 g) 30 ml vettä suositellun laimennuksen saavuttamiseksi (15 % paino/kokonaismäärä). Laimeampi sekoitussuhde alussa saattaa olla tarpeen hyvän toleranssin varmistamiseksi. Jauhe ei ole steriili, joten se on valmistettava välittömästi ennen ruokintaa. Seosta ei saa kuumentaa yli 15 minuuttia, eikä sitä saa keittää tai lämmittää mikroaaltouunissa. Seos, jota ei syödä tunnin kuluttua valmistamisesta, on heitettävä pois.

  1. Pese kädet hyvin ja puhdista valmistusalue. Steriloi pullot ja tutit.
  2. Keitä tuoretta vettä 5 minuutin ajan tai kunnes vedenkeitin sammuu (älä koskaan käytä
   lämmintä vesijohtovettä). Yli vuoden ikäisille lapsille vettä ei tarvitse kiehauttaa, jos
   veden laatu on hyvä. Jauhe liukenee parhaiten lämpimään veteen.
  3. Jäähdytä vettä vähintään 30 minuutin ajan, kunnes se tuntuu sopivalta ranteen sisäpuolelle mitattuna. Kaada haluttu määrä vettä steriloituun tuttipulloon/astiaan.
  4. Lisää veteen suositeltu mittalusikkamäärä jauhetta.
  5. Ravista tai sekoita vispilällä, kunnes jauhe on liuennut.
  6. Tarkista seoksen oikea lämpötila tiputtamalla muutama tippa ranteen sisäpuolelle. Vesi tai muut laimennetut juomat tulee nauttia samanaikaisesti
 • Liuos on käytettävä tunnin kuluessa valmistuksesta, liuosta ei saa lämmittää uudelleen. Pakkaus säilytetään kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus käytettävä 2 viikon kuluessa. Sulje aina kansi käytön jälkeen. Pakattu suojakaasuun.

 • Valmistaja: SHS International Ltd

 • Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503)