Infatrini

Infatrini on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ja kasvuhäiriön ruokavaliohoitoon. Tukee kiinniottokasvua. Energiatiheä, ravitsemuksellisesti täysipainoinen, käyttövalmis ravintovalmiste. Voidaan käyttää syntymästä alkaen 18 kk:n ikään saakka (tai 9 kg) lapsille, joilla on kasvuhäiriöitä, lisääntynyt energiantarve ja/tai nesterajoitus.

Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Infatrinia on käytettävä lääkärin valvonnassa, kun kaikki ruokintavaihtoehdot, imetys mukaan lukien on mietitty.

 • Gluteeniton
 • Halal

 • Demineralisoitu vesi, rasvaton lehmänmaito, maltodekstriini, kasviöljyt (auringonkukkaöljy, kookosöljy (sisältää soijalesitiiniä), rapsiöljy, keskipitkäketjuisia triglyserideja (kookos- ja palmuöljy), maissiöljy), laktoosi (lehmänmaidosta), galakto-oligosakkaridit (lehmänmaidosta), heraproteiini (lehmäntamaidosta), vedetön maitorasva, kalaöljy, kalsiumsitraatti, kaliumsitraatti, frukto-oligosakkaridit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), Mortierella alpina -öljy, kalsiumfosfaatti, natriumkloridi, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, inositoli, kalsiumhydroksidi, kaliumkloridi, magnesiumkarbonaatti, dikaliumvetyfosfaatti, tauriini, ferrolaktaatti, natriumhydroksidi, kaliumhydroksidi, DL-α-tokoferyyliasetaatti, sinkkisulfaatti, sytidiini-5’-monofosfaatti, L-karnitiini, adenosiini-5’-monofosfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, uridiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, nikotiiniamidi, inosiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, kupariglukonaatti, guanosiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, kaliumjodidi, kromikloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, mangaanisulfaatti, fytomenadioni, natriummolybdaatti, D-biotiini, natriumseleniitti, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

  *Joidenkin ainesosien järjestys vaihtelee Infatrini 125 ml ja 500 ml pakkausten välillä. Tarvittaessa tarkista ainesosat pakkauksesta.

 • Letkuravintona tai juomana syntymästä alkaen. Pullopakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen. Pullopakkausta voidaan käyttää myös tuttipullona, kun siihen lisätään tuttiosa.

  Tarkista valmisteen ulkonäkö ja ravista hyvin pakkausta. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Annostele huoneenlämpöisenä. Voi lämmittää.

 • Sisältää maitoa, soijaa ja kalaa.

 • Ei suonensisäiseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Infatrinia on käytettävä lääkärin valvonnassa, kun kaikki ruokavaihtoehdot, imetys mukaan lukien on mietitty.

 • Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna, ravinnonsiirtolaitteesta irrotettuna enintään 24 h jääkaapissa. Ravinnonsiirtolaitteeseen liitettynä (aseptisesti käsiteltynä, suljettu järjestelmä) tiputusaika enintään 24 tuntia. Pullon avaamisen jälkeen (avattu järjestelmä) tiputusaika enintään 4 tuntia.

 • Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti
  Valmistuttaja: Nutricia Medical Oy, Linnankatu 26 A, 20100 Turku

 • 503, 504, 601 ja 602