Infatrini Peptisorb

Infatrini Peptisorb on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ja kasvuhäiriöiden ruokavaliohoitoon imeytymis- ja ruoansulatushäiriöistä kärsiville imeväisille ja pikkulapsille. Energiatiheä, ravitsemuksellisesti täysipainoinen imeväisten ravintovalmiste, sisältää pitkälle pilkottua heraproteiinia. Käyttövalmis. Voidaan käyttää syntymästä alkaen 18 kk:n ikään saakka (tai 9 kg) kasvuhäiriöihin, kohonneeseen energiantarpeeseen ja/tai nesterajoitukseen ja siedettävyysongelmiin esimerkiksi sydänsairauksissa ja/tai lyhytsuolioireyhtymässä. Voidaan käyttää sekä täydennysravinto- että letkuravintovalmisteena.

 • Gluteeniton
 • Vähälaktoosinen.

Käytetään letkuravintona tai juomana. Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Infatrini Peptisorbia on käytettävä lääkärin valvonnassa, kun kaikki ruokavaihtoehdot, imetys mukaanlukien on mietitty.


 • Demineralisoitu vesi, glukoosisiirappi, maltodekstriini, kasviöljyt (keskipitkäketjuiset triglyseridit (kookos-/palmuöljy), maissiöljy, rapsiöljy, auringonkukkaöljy), heraproteiinihydrolysaatti (lehmänmaidosta), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), dikaliumvetyfosfaatti, kalaöljy, kalsiumkloridi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalsiumfosfaatti, kaliumhydroksidi, kalsiumhydroksidi, Mortierella alpina -öljy, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, inositoli, magnesiumvetyfosfaatti, L-histidiini, tauriini, L-tyrosiini, ferrolaktaatti, natriumhydroksidi, DL-α-tokoferyyliasetaatti, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, sytidiini-5’-monofosfaatti, L-arginiini, adenosiini-5’-monofosfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, uridiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, inosiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, nikotiiniamidi, kupariglukonaatti, guanosiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, pyridoksiinihydrokloridi, kaliumjodidi, mangaanisulfaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, fytomenadioni, D-biotiini, kolekalsiferoli, natriumseleniitti, syanokobalamiini.

 • Letkuravintona tai juomana syntymästä alkaen. Ravista aina pulloa ennen käyttöä. Pullopakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen. Pullopakkausta voidaan käyttää myös tuttipullona, kun siihen lisätään tuttiosa.

  Tarkista valmisteen ulkonäkö ja ravista hyvin pakkausta. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Annostele huoneenlämpöisenä.

 • Sisältää maitoa ja kalaa.

 • Ei suonensisäiseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi imeväisille syntymästä alkaen ja lapsille 18 kk:n ikään saakka (tai 9 kg).

 • Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna, ravinnonsiirtolaitteesta irrotettuna enintään 24 h jääkaapissa. Ravinnonsiirtolaitteeseen liitettynä (aseptisesti käsiteltynä, suljettu järjestelmä) tiputusaika enintään 24 tuntia. Pullon avaamisen jälkeen (avattu järjestelmä) tiputusaika enintään 4 tuntia.

 • Pakkaus ja korkki kierrätetään muovina.

 • Valmistaja: N.V. Nutricia, Zoetermeer, Hollanti
  Valmistuttaja: Nutricia Medical Oy, Linnankatu 26 A, 20100 Turku

 • 503, 504, 601 ja 602