Loprofin pasta

Vähäproteiininen pasta

Maissi- ja perunatärkkelyspohjaista Loprofin-pastaa on saatavilla fusililli- ja penne pastana, sekä spagettina. Loprofin Pasta on gluteeniton, maidoton, laktoositon ja munaton. Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja lupiinista.

100 g Loprofin pastaa sisältää:

363 kcal
0,5 g proteiinia
1,2 g rasvaa
87,4 g hiilihydraattia

 

Tarkoitettu synnynnäisistä metabolisista sairauksista, kuten munuaisten tai maksan toimintahäiriöistä kärsivien henkilöiden ruokavaliohoitoon, kun tarvitaan vähäproteiinista ruokavaliota.


  • Maissitärkkelys, perunatärkkelys, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), stabilointiaine (mikrokiteinen selluloosa), väri (beetakaroteeni) hapettu-misenestoaine (L-askorbiinihappo). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja lupiinia.

  • Suositeltava annos määräytyy potilaan iän, painon ja terveydentilan mukaan. Soveltuu osana monipuolista, vähäproteiinista ruokavaliota ravitsemuksellisten tarpeiden täyttämiseksi.

    Käytettävä lääkärin valvonnassa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi.

  • Keitä noin 1 I vettä suuressa kattilassa. Lisãà tarvittava maarà kuivaa pastaa kiehuvaan veteen. Lisää yksi ruokalusikallinen kasviöliyä ja yksi teelusikallinen suolaa, mikäli se on sallittua. Keitä välillä hämmentäen 8-10 min tai kunnes pasta on sopivan pehmeãã. Valuta ja huuhtele kiehuvalla vedellà ja käytä tarpeen mukaan.

  • Säilytetään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.