MMA/PA Anamix Infant

MMA/PA Anamix Infant on aminohappopohjainen Imeväisen erityisvalmiste MMA/PA-taudin ruokavaliohoitoon, imeväisille syntymästä alkaen 12 kk:n ikään saakka ja täydentävänä ravintona 3 vuoden ikään saakka. Sisältää
välttämättömiä ja ei-välttämättömiä aminohappoja, hiilihydraatteja, rasvaa, ravintokuitua, sekä vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita. Ei sisällä metioniinia, treoniinia, valiinia ja isoleusiinia.

Käytettävä lääkärin valvonnassa vain MMA/PA-tautia sairastaville potilaille.


 • Glukoosisiirappi, kasviöljyt (oleiinihappopitoinen auringonkukkaöljy, kookosöljy, rapsiöljy, auringonkukkaöljy), galakto-oligosakkaridit (lehmänmaidosta), L-lysiini-L-glutamaatti, L-leusiini, L-alaniini, L-arginiini, L-asparagiinihappo, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), L-histidiini, kalsiumfosfaatti, L-tyrosiini, L-fenyylialaniini, L-seriini, kaliumsitraatti, glysiini, L-proliini, frukto-oligosakkaridit, L-kystiini, kaliumkloridi, L-tryptofaani, koliinibitartraatti, magnesiumasetaatti, kalsiumglyserofosfaatti, natriumvetyfosfaatti, Crypthecodinium cohnii -öljy, Mortierella alpina -öljy, natriumkloridi, L-glutamiini, inositoli, L-glutamiinihappo, L-askorbiinihappo, hapettumisenestoaineet (auringonkukkalesitiini, askorbyylipalmitaatti), tauriini, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, nikotiiniamidi, kuparisulfaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, kaliumjodidi, mangaanisulfaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, fytomenadioni, natriumseleniitti, natriummolybdaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

 • Noudata lääkärin tai ravitsemusterapeutin määräämää annostusta ja laimennosta. Annostus riippuu potilaan iästä, painosta ja lääketieteellisestä tilasta.

 • Käytetään vain MMA/PA-tautia sairastaville potilaille. Ei sovellu käytettäväksi ainoana proteiinin lähteenä, vaan tämän valmisteen ohella on turvattava metioniinin, treoniinin, isoleusiinin ja valiinin saanti muista lähteistä (esimerkiksi rintamaidolla tai äidinmaidonkorvikkeella), sekä nesteen ja muiden ravintoaineiden päivittäinen tarve lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä hoitavan lääkärin valvonnassa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tarkoitettu imeväisikäisille 12 kuukauden ikään saakka sekä soveltuu käytettäväksi täydennysravintona 3 ikävuoteen saakka.

 • POTILAAN TERVEYDEN KANNALTA ON TÄRKEÄTÄ NOUDATTAA HUOLELLISESTI PAKKAUKSESSA OLEVIA VALMISTUSOHJEITA.

  1. Pese kädet huolellisesti ja puhdista valmistusalusta ja tarvittavat astiat.
  2. Keitä raikasta kylmää vesijohtovettä noin 5 minuuttia, ja sen jälkeen anna veden jäähtyä noin 30 minuuttia,
   niin että se tuntuu käteen syöntilämpöiseltä. Mittaa puhtaaseen tuttipulloon tarvittava määrä vettä.
  3. Lisää suositeltu mittalusikka määrä jauhetta veteen.
  4. Sulje pullon korkki ja ravista, kunnes jauhe liukenee.
  5. Ennen syöttämistä varmista, että juoman lämpötila on sopiva.
  6. Syötöstä ylijäänyt juoma tulee hävittää. Juomaa ei tule lämmittää uudelleen syötön aikana.

  Jauhemainen imeväisen erityisvalmiste ei ole steriiliä. Valmistettu liuos tulee valmistaa vain aina juuri ennen syöttämistä. Älä keitä liuosta, äläkä käytä mikroaaltouunia valmisteen valmistamiseen tai lämmittämiseen.

  Suositeltu laimennos on 15 g jauhetta (3 mittalusikallista) ja 90 ml vettä, jotta saadaan 100 ml valmista liuosta.

 • Liuos on käytettävä tunnin kuluessa valmistuksesta, liuosta ei saa lämmittää uudelleen. Pakkaus säilytetään kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus käytettävä 2 viikon kuluessa. Sulje aina kansi käytön jälkeen. Pakattu suojakaasuun.

 • Valmistaja: SHS International Ltd, UK.

 • Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503)