MMA/PA Anamix Junior

MMA/PA Anamix Junior on kliininen ravintovalmiste MMA/PA-tautia sairastavien ruokavaliohoitoon. Juomajauheena käytettävä annospusseihin pakattu aminohappopohjainen proteiinilisä. Sisältää aminohappoja, hiilihydraatteja, rasvaa sekä vitamiineja, kivennäisaineita, pitkäketjuista rasvahappoa (DHA) ja ravintokuituseosta. Ei sisällä metioniinia, treoniinia, valiinia ja sisältää vain vähän isoleusiinia.

Käytettävä hoitavan lääkärin valvonnassa vain MMA/PA-tautia sairastaville potilaille. 


 • Glukoosisiirappi, ravintokuidut (oligofruktoosi, inuliini, resistentti tärkkelys, selluloosa, akasiakumi, soijapolysakkaridit, kasviöljyt (oleiinihappopitoinen aurnigonkukkaöljy, rypsiöljy, keskipitkäketjuiset triglyseridit (palmuydin- ja/tai kookosöljy), auringonkukkaöljy), L-leusiini, L-lysiiniasetaatti, L-glutamiini, L-alaniini, kalsiumfosfaatti, L-arginiini, L-asparagiinihappo, aromi, L-histidiini, L-tyrosiini, L-fenyylialaniini, L-seriini, trikaliumsitraatti, trinatriumsitraatti, L-kystiini, glysiini, L-proliini, kalsiumkloridi, magnesiumvetyfosfaatti, maltodekstriini, koliinibitartraatti, L-tryptofaani, trikalsiumsitraatti, emulgointiaineet (E472c, auringonkukkalesitiini), dokosaheksaeenihappopitoinen Crypthecodinium Cohnii -öljy, L-askorbiinihappo, inositoli, tauriini, ferrosulfaatti, L-karnitiini, sinkkisulfaatti, DL-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, nikotiinihappo, kuparisulfaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, A-vitamiini-asetaatti, hapettumisenestoaineet (E304(i), E306, E307), foolihappo, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, kromikloridi, D3-vitamiini, K1-vitamiini, D-biotiini, syanokobalamiini.

 • Noudata lääkärin tai ravitsemusterapeutin määräämää annostusta ja laimennosta. Annostus riippuu potilaan iästä, painosta ja lääketieteellisestä tilasta.

 • Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä hoitavan lääkärin valvonnassa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tarkoitettu 1–10-vuotiaille lapsille. Käytetään vain MMA/PA-tautia sairastaville potilaille. Ei sovellu käytettäväksi ainoana proteiinin lähteenä, vaan tämän valmisteen ohella on turvattava metioniinin, treoniinin, valiinin ja isoleusiinin saanti muista lähteistä, sekä nesteen ja muiden ravintoaineiden päivittäinen tarve lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

 • POTILAAN TERVEYDEN KANNALTA ON TÄRKEÄTÄ NOUDATTAA HUOLELLISESTI PAKKAUKSESSA OLEVIA VALMISTUSOHJEITA.

  1. Pese kädet huolellisesti ja puhdista valmistusalusta ja tarvittavat astiat.
  2. Mittaa shakeriin tai muuhun vastaavaan sekoitusastiaan tarvittava määrä kylmää vettä ja lisää suositeltu määrä jauhetta.
  3. Sulje pullon korkki ja ravista, kunnes jauhe liukenee.
  4. Valmis liuos on säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 24 tunnin kuluessa valmistuksesta.
  5. Ravista tai sekoita juomaa juuri ennen käyttöä. Suun kautta nautittava juoma suositellaan tarjottavaksi jäähdytettynä/kylmänä

  Suositeltu laimennos on 18 g jauhetta (yksi annospussi) ja 50 ml vettä, jotta saadaan noin 63 ml valmista liuosta. Vettä tai muuta lisänestettä tulee tarjota samanaikaiseksi riittävän nesteen saannin turvaamiseksi.

 • Valmis liuos suositellaan nautittavaksi heti sekoittamisen jälkeen. Tarvittaessa valmis liuos voidaan säilyttää jääkaapissa, käytettävä 24 tunnin kuluessa valmistuksesta. Pakkaus säilytetään kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Pakattu suojakaasuun.

 • Valmistaja: SHS International Ltd, UK.

 • Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503).