MSUD Anamix Junior

MSUD Anamix Junior on kliininen ravintovalmiste joka on tarkoitettu MSUD-tautia sairastavien ruokavaliohoitoon 1-10-vuotiaille lapsille. Aminohappopohjainen juomajauhe, joka ei sisällä leusiinia, isoleusiinia ja valiinia. Sisältää välttämättömiä ja ei-välttämättömiä aminohappoja, hiilihydraatteja, rasvaa (sisältää pitkäketjuista dokosaheksaeenihappoa (DHA)), vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita sekä ravintokuituja.

Käytettävä hoitavan lääkärin valvonnassa vain MSUD-tautia sairastaville potilaille.


 • Kuivattu glukoosisiirappi, ravintokuituja (oligofruktoosi, inuliini, resistentti tärkkelys, selluloosa, arabikumi, soijapolysakkaridi), puhdistettuja kasviöljyjä (oleiinihappopitoinen auringonkukka-, rypsi- ja MCT-öljy (palmunydin- ja/tai kookosöljystä), auringonkukkaöljy), L-alaniini, glysiini, L-lysiiniasetaatti, L-glutamiini, L-treoniini, kalsiumfosfaatti, L-tyrosiini, L-proliini, aromi, L-fenyylialaniini, L-kystiini, L-arginiini, trinatriumsitraatti, trikaliumsitraatti, trinatriumsitraatti, L-seriini, kalsiumkloridi, L-histidiini, L-metioniini, maltodekstriini, koliinibitartraatti, magnesiumvetyfosfaatti, L-tryptofaani, emulgointiaineet (E472c, auringonkukkalesitiini), magnesium-L-aspartaatti, dokosaheksaeenihappopitoinen Crypthecodinium cohnii -öljy, L-asparagiini, trikalsiumsitraatti, L-askorbiinihappo, M-inositoli, tauriini, ferrosulfaatti, L-karnitiini, sinkkisulfaatti, DL-αtokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, nikotiiniamidi, kuparisulfaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, A-vitamiinin asetaatti, hapettumisenestoaineet (E304(i), E306, E307), foolihappo, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, kromikloridi, D3-vitamiini, K1- vitamiini, D-biotiini, syanokobalamiini.

 • Noudata lääkärin tai ravitsemusterapeutin määräämää annostusta ja laimennosta. Annostus riippuu potilaan iästä, painosta ja lääketieteellisestä tilasta.

 • Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä hoitavan lääkärin valvonnassa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tarkoitettu 1–10-vuotiaille lapsille. Käytetään vain MSUD-tautia sairastaville potilaille.

  Ei sovellu käytettäväksi ainoana proteiinin lähteenä, vaan tämän valmisteen ohella on turvattava leusiinin, isoleusiinin ja valiinin saanti muista lähteistä, sekä nesteen ja muiden ravintoaineiden päivittäinen tarve lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

 • POTILAAN TERVEYDEN KANNALTA ON TÄRKEÄTÄ NOUDATTAA HUOLELLISESTI PAKKAUKSESSA
  OLEVIA VALMISTUSOHJEITA.

  1. Pese kädet huolellisesti ja puhdista valmistusalusta ja tarvittavat astiat.
  2. Mittaa shakeriin tai muuhun vastaavaan sekoitusastiaan tarvittava määrä kylmää vettä ja lisää suositeltu
   määrä jauhetta.
  3. Sulje pullon korkki ja ravista, kunnes jauhe liukenee.
  4. Valmis liuos on säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 24 tunnin kuluessa valmistuksesta.
  5. Ravista tai sekoita juomaa juuri ennen käyttöä. Suun kautta nautittava juoma suositellaan tarjottavaksi jäähdytettynä/kylmänä

  Suositeltu laimennos on 36 g jauhetta (yksi annospussi) ja 100 ml vettä, jotta saadaan noin 126 ml valmista liuosta. Vettä tai muuta lisänestettä tulee tarjota samanaikaiseksi riittävän nesteen saannin turvaamiseksi

 • Valmis liuos suositellaan nautittavaksi heti sekoittamisen jälkeen. Tarvittaessa valmis liuos voidaan säilyttää jääkaapissa, käytettävä 24 tunnin kuluessa valmistuksesta. Pakkaus säilytetään kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Pakattu suojakaasuun.

 • Valmistaja: SHS International Ltd, UK.

   

 • Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503).