Neocate Syneo

Neocate SYNEOTM on kliininen ravintovalmiste maitoallergian ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Sisältää scFOS/lcFOS 9:1 -kuituja & Bifidobacterium breve M-16V:ta.

Neocate Syneo on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, aminohappopohjainen kliininen ravintovalmiste, joka sisältää Bifidobacterium breve M-16Vta ja FOS/FOS -seosta. Käytetään vaikeiden lehmänmaito- ja moniallergioiden ruokavaliohoitoon sekä muihin tiloihin, joihin suositellaan käytettäväksi aminohappopohjaista valmistetta. Voidaan käyttää syntymästä alkaen ja soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi alle 1-vuotiaille imeväisille.

Maidoton, soijaton, laktoositon ja gluteeniton.

Tärkeä tiedotus: Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Neocate Syneo on kliininen ravintovalmiste, jota on käytettävä lääkärin valvonnassa.


 • Kuivattu glukoosisiirappi, puhdistetut kasviöljyt (keskipitkäketjuiset triglyseridit (palmu- ja/tai kookosöljy), oleiinihappopitoinen auringonkukkaöljy, rypsiöljy, auringonkukkaöljy), ravintokuitu (oligofruktoosi (sc-FOS), inuliini (lc-FOS)), L-arginiini-L-aspartaatti, L-leusiini, L-lysiiniasetaatti, L-glutamiini, L-proliini, L-valiini, emulgointiaine (E472c), L-isoleusiini, glysiini, L-treoniini, dikaliumvetyfosfaatti, L-fenyylialaniini, L-tyrosiini, L-seriini, L-histidiini, L-alaniini, dikalsiumfosfaatti, trikalimsitraatti, natriumkloridi, kalsiumkarbonaatti, koliinibitartraatti, L-kystiini, kalsiumglyserofosfaatti, L-tryptofaani, kalsiumsitraatti, magnesiumkloridi, L-metioniini, Crypthecodinium cohnii -öljy, trikalsiumfosfaatti, Mortierella alpina -öljy, magnesium-L-aspartaatti, inositoli, L-askorbiinihappo, hapettumisenestoaineet (auringonkukkalesitiini, askorbyylipalmitaatti), tauriini, Bifidobacterium breve M-16V, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, DL-α-tokoferyyliasetaatti, uridiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, sytidiini 5’-monofosfaatti, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, inosiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, adenosiini-5’-monofosfaatti, guanosiini-5’-monofosfaatin natriumsuola, kuparisulfaatti, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, kaliumjodidi, mangaanisulfaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, fytomenadioni, natriumseleniitti, kromikloridi, natriummolybdaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini. Bifidobacterium breve M-16V 10^10 CFU/100 g.

 • Suositeltava annostus: Lääkäri tai ravitsemusterapeutti määrittelee oikean annostuksen, joka määräytyy lapsen iän, painon, ja kliinisen tilan perusteella. Suositeltu laimennos: 1 mittalusikallinen = 4,8 g jauhetta. Lisää yksi mittalusikallinen jauhetta jokasta 30 ml:aa vettä kohti (esim. 14,4 g jauhetta sekoitetaan 90 ml:aan keitettyä jäähdytettyä vettä, josta saadaan 100 ml valmista liuosta.) Mittalusikka purkissa. Valmistetaan ainoastaan annos kerrallaan juuri ennen ruokailua.

 • Ei suonensisäiseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi alle 1- vuotiaille. Neocate SYNEO:ta on käytettävä lääkärin valvonnassa, kun kaikki ruokintavaihtoehdot, imetys mukaan lukien on mietitty. Neocate Syneo sisältää Bifidobacterium breve M-16V:tä ja se ei sovellu keskosille tai imeväisille, joilla on immuunivajaus. Ei suositella imeväisille, joilla on keskuslaskimokatetri tai lyhytsuolisyndrooma ilman terveydenhuollon ammattilaisen kokonaisvaltaista riskien ja hyötyjen harkintaa ja potilaan tilan seurantaa.

   1. Pese kädet huolellisesti ja käytä vain puhtaita välineitä valmistukseen. Pese ja keitä tuttipullot
    ennen käyttöä. Keittämistä ei tarvita lisäruokiin siirtymisen jälkeen.
   2. Keitä kylmää, puhdasta vettä 5 min. Kaada tarvittava määrä vettä steriloituun pulloon
    ja sulje korkilla. Jäähdytä vähintään 30 min. siihen asti, että se tuntuu lämpimältä ranteeseen.
   3. Tasoita jauhe mittalusikan reunojen tasalle puhtaan ja kuivan veitsen selkämyksellä. Älä
    painele jauhetta mittalusikkaan. Käytä vain pakkauksessa olevaa mittalusikkaa.
   4. Lisää tarvittava määrä Neocate Syneo -jauhetta tuttipulloon. Sulje pullon korkki ja ravista, kunnes jauhe on liuennut. Ennen syöttämistä tarkista lämpötila tiputtamalla muutama pisara ranteesi sisäpinnalle. Älä lämmitä liuosta uudelleen syöttämisen aikana. Heitä syötöstä ylijäänyt liuos pois.

   

  Huom. Jauhemainen imeväisen erityisvalmiste ei ole steriiliä. Valmistetaan nautintavalmiiksi juuri ennen syöttämistä. Älä keitä liuosta, äläkä käytä mikroaaltouunia liuoksen lämmittämiseen. Lämmittäminen ja ohjeiden vastainen valmistus voi heikentää Bifidobacterium breve M-16V:n hyötyjä.

 • Avaamattomat pakkaukset säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu Neocate Syneo -purkki on käytettävä 2 viikon kuluessa pakkauksen avaamisesta. Parasta ennen -päiväys on purkin pohjassa.

 • Kansi ja lusikka – lajitellaan muovina
  Välikansi – lajitellaan pienmetallina
  Pakkauksen runko – lajitellaan pienmetallina

 • Valmistaja: SHS International Ltd, Iso-Britania
  Valmistuttaja: Nutricia Medical Oy, Linnankatu 26 A, 20100 Turku

 • 601, 602, 504, 506.