Paediatric Seravit

Paediatric Seravit on imeväisikäisten ja lasten jauhemainen kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu ruokavaliohoitoon imeväisille ja lapsille, joilla on rajoitettu ruokavalio, ja jotka tarvitsevat vitamiinien, kivennäisaineiden ja hivenaineiden täydentämistä. Sisältää vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä hiilihydraatteja. Valmisteessa on pieniä määriä natriumia, kaliumia ja kloridia. Gluteeniton ja laktoositon.

Paediatric Seravit laimennoksella 15 g/100 ml sisältää per 100 ml:

  • 44 kcal
  • 11,3 g hiilihydraattia glukoosisiirapista (100E%)

 

Nutrician tuotteet ovat kliinisiä ravintovalmisteita ja niitä tulee käyttää terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistamana. 


  • Glukoosisiirappi, kalsiumglyserofosfaatti, arominvahvenne (sitruunahappo), koiinibitartraatti, magnesiumasetaatti, kalsiumlaktaatti, inositoli, L-askorbiinihappo, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, DL-α-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, kuparisulfaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, mangaanisulfaatti, tiamiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, kaliumjodidi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, natiumseleniitti, natriummolybdaatti, D-biotiini, fytomenadioni, syanokobalamiini, kolekalsiferoli.

  • Peadiatric Seravit jauhetta käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin antamien ohjeiden mukaisesti. Käyttömäärä riippuu lapsen iästä. Erityisesti imeväisikäisen päiväannos tulee jakaa useammalle antokerralle päivän aikana. Valmiste voidaan sekoittaa rintamaitoon, äidinmaidonkorvikkeisiin, ruokien tai juomien joukkoon.

  • Tarkista osana rajoittavaa ruokavaliota täydentävistä ravinnonlähteistä saatavien vitamiinien, kivennäisaineiden ja hivenaineiden kokonaismäärä, jotta suosituksia vastaavat määrät ovat riittävät. Tuote ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei sovellu parenteraaliseen käyttöön.

  • Käytä pakkauksen mukana tullutta mittalusikkaa (5 g) tai punnitse valmiste oikean annoksen varmistamiseksi. Jauhe ei ole steriili, joten se on valmistettava juuri ennen ruokintaa.
    Seosta ei saa keittää tai lämmitää mikroaaltouunissa. Seos säilyy jääkaapissa 24 tuntia, mutta suositeltavaa on tehdä käyttöannosta vastaava määrä. Vesi tai muut juomat tulisi nauttia samanaikaisesti. Tarkista seoksen lämpötila ennen nauttimista.

  • Avattu pakkaus säilyy kuukauden kuivassa paikasssa normaalissa huoneenlämmössä. Säilytä poissa suoralta auringonvalolta. Sulje kansi aina käytön jälkeen. Parasta ennen -päiväys purkin pohjassa.

  • 503, 504 ja 602