KetoCal - valmisteet

Nutrician valikoimissa on erilaisia kliinisiä ravintovalmisteita, joita voidaan käyttää ketogeenisen ruokavalion toteutuksessa tai lisänä. KetoCal-valmisteet ovat tarkoitettu ketogeeniseen ruokavaliohoitoon. KetoCal -valmisteiden valmis rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien oikeanlainen suhde helpottaa ketogeenisen ruokavalion koostamista ja toteuttamista. KetoCal -valmisteita voi nauttia sellaisinaan tai ne soveltuvat ruuan laittoon tai leivontaan. KetoCal-valmisteet ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia, ja niitä käytetään ravitsemusterapeutin tai lääkärin ohjeen mukaan.

KetoCalin käyttö osaksi ruokavaliohoitoa

KetoCal-valmisteita voidaan käyttää esimerkiksi juomana, välipalana tai korvaamaan kokonainen ateria. KetoCal-valmisteet  ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia ja niihin on lisätty pitkäketjuisen rasvahaponlähteitä (AA ja DHA) KetoCal-valmisteita löytyy sekä jauhemaisena (3:1 ja 4:1) , että käyttövalmiina juomana (4:1 ja 2.5:1 LQ MCT).

KetoCal-jauhe (3:1 tai 4:1) on käytössä nopea, ja se on helppo sekoittaa veteen esim. shakerissa. Jauhe sekoitetaan veteen ohjeen mukaan, ravistetaan ja on valmis nautittavaksi.  KetoCal -jauheet ovat  sisällytettävissä myös  moniin erilaisiin ruoka/leivontaresepteihin. KetoCal-jauhetta löytyy myös vaniljan makuisena (4:1) KetoCal 4:1 -jauheet sisältää myös kuitua.

KetoCal LQ (4:1 ja 2.5:1 LQ MCT) on käyttövalmis juoma. Valmiste soveltuu nautittavaksi sellaisenaan  tai käytettäväksi osana ruuanlaittoa ja leivontaa. KetoCal LQ -juoma on helppo ja käytännöllinen. Ei tarvitse mitata, sekoittaa tai punnita.

Jos olet terveydenhuollon ammattilainen tai sinulle on suositeltu tuotteitamme, lue lisää KetoCalista täältä.

Muita valmisteitamme ketogeenisen ruokavalion

Nutrician valikoimissa on myös erilaisia rasva-ja proteiinivalmisteita, kuten MCT-öljy, Liquigen, Calogen ja Protifar. Niitä voidaan käyttää ketogeenisen ruokavalion toteutuksessa tai lisänä. Kysy lisätietoja hoitavalta lääkäriltäsi. Valmisteita käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.